Σάλος με την φωτογραφια του Μακη Τριανταφυλλοπουλου με τον Λιγναδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φωτογραφια με τον Δημήτρη Λιγναδη που ανέβασε μεσα στο ξημερωμα ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος εχει προκαλέσει ήδη πανικό στο διαδίκτυο:

Μάλιστα την συνόδευσε και με το σχόλιο:

Τελικά γίνονται θαύματα!.. #Λιγναδη

704D7E2D D357 4778 86A6 39FC9666D48B

Οργή στο Twitter για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Ο “Ινδιάνος” έμεινε 7 μήνες στην φυλακή.
Ηταν ΑΘΩΟΣ!

Ενας εθελοντής πυροσβέστης έμεινε 11 μήνες στην φυλακή για την φωτιά που ΕΣΒΗΝΕ.
Ηταν ΑΘΩΟΣ!

Ο Λιγνάδης καταδικάστηκε σε 12 χρόνια γιατί βίασε δυο ανήλικα αγόρια.

ΑΛΛΑ επιστρέφει στην χλιδάτη αστραφτερή ζωή του.
#Λιγναδης

Ελεύθερος με αναστολή ο Δημήτρης Λιγνάδης. Βιάστε, καταστρέψτε ζωές, τσακίστε ψυχές παιδιών και ζήστε εκτός φυλακής. Αυτό το σήμα έδωσε σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη.
Μία μαύρη μέρα.
#Λιγναδης

Για 20 μέρες η κυβέρνηση τον κάλυπτε. Μιλούσαν για ανώνυμες καταγγελίες. Έδωσαν τον χρόνο να εξαφανίσει στοιχεία από υπολογιστές και τηλέφωνα. Τίποτα όμως δεν σβήνει την καταδίκη για βιασμούς. Υπάρχει ο βιαστής και όσοι τον κάλυψαν. Κανένα αίσθημα δικαίου, μόνο ντροπή #Λιγναδης

Ένοχος για 2 βιασμούς ο κ Λιγνάδης!!
Για να μην ξεχνιόμαστε είναι ο ίδιος κύριος για τον οποίο το Μαξίμου έστελνε non paper για να μην παίζουν εικόνες του με μέλη της κυβέρνησης στα ΜΜΕ.
#λιγναδης

Μεσα σε ενα μήνα αφέθηκαν ελεύθεροι: κάποιος που σκότωσε εν ψυχρώ ένα δεκαπεντάχρονο, κάποιος που σκότωσε ΣΤΟ ΞΥΛΟ εναν άνθρωπο κλωτσώντας τον στο κεφάλι, κάποιος που βίασε τρεις γυναίκες και κάποιος που βίασε δυο ανήλικα.
Φωτιά σε ολη τη χώρα απο τα θεμέλια ρε!!!
#Λιγναδης

Δηλαδή ως κατηγορούμενος ηταν επικίνδυνος και ήταν μέσα. Ως ένοχος είναι ελεύθερος; Να πιστεύει κανείς στη δικαιοσύνη ή να μην; #Λιγναδης

Απόψε ο #Λιγνάδης μπορεί ελεύθερα να εξαπατήσει έναν ανήλικο, να τον φέρει σπίτι του, να του μιλήσει για τους ισχυρούς του φίλους -τόσο ισχυρούς που ούτε η δικαιοσύνη δεν μπορεί να τους υπερβεί-, να τον βιάσει και να του πει πως αν μιλήσει, κάηκε. Αυτό σκέφτομαι και βράζω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ