Ο Μητσοτάκης είναι κοινωνικό πείραμα παγκόσμιας εμβέλειας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τελευταία γεγονότα με την αποφυλάκιση Λιγνάδη επιβεβαιώνουν κάποιους συνωμοσιολόγους που δεν θεωρούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία απλή περίπτωση πολιτικού. Αντίθετα, μέχρι σήμερα σε πολλές περιπτώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριφέρεται λες και είναι βαλτός για να αλλοιώσει την φυσιογνωμία όχι μόνο του πολιτικού φορέα στον οποίο ηγείται, όχι μόνο της χώρας στην οποία ηγείται, αλλά και ενός ολόκληρου λαού.

Η συστηματική μετάλλαξη της ΝΔ δεν είναι το πιο ανησυχητικό από τα πεπραγμένα του Κυριάκου. Η ευκολία με την οποία μπορεί και επιβάλει από τον Θεοδωρικάκο έως τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό σε μία παράταξη η οποία υπήρξε μόνιμο θύμα και στόχος των προαναφερόμενων, ήταν απλώς ο πρόλογος για αυτά που θα επακολουθούσαν.

Ο τρόπος με τον οποίο συνέτριψε την εθνική πολιτική απέναντι στην Τουρκία υιοθετώντας πλήρως και δημόσια την τουρκική θέση « Η Τουρκία είναι το μεγαλύτερο θύμα τρομοκρατίας», ειδικά τη στιγμή που η Τουρκία έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο τρομοκράτη της σύγχρονης εποχής, δεν ήταν το «απόγειο» της δράσης Μητσοτάκη.

Ακόμα και ο αφοπλισμός της Ελλάδας με πρόσχημα την στήριξη στην Ουκρανία, όπου η χρεοκοπημένη χώρα που απειλείται ευθέως από την Τουρκία, δίνει δωρεάν όπλα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία τα έχει ανάγκη και είναι πληρωμένα από το υστέρημά των Ελλήνων, δεν ήταν η «τελευταία πράξη του Κυριάκου».

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ίσως να δικαιώνει τους πλέον ακραίους οπαδούς θεωριών συνωμοσίας. Αυτές τις στιγμές που μιλάμε, οπαδοί του Μητσοτάκη, οι λογαριασμοί στο Twitter που υποστηρίζουν συστηματικά τον Κυριάκο και τις αποφάσεις του, πανηγυρίζουν για την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη!

Το υποτιθέμενο «κόμμα των νοικοκυραίων», αυτή τη στιγμή χαίρεται για την αποφυλάκιση ενός πρωτόδικα καταδικασμένου για βαρύτατα αδικήματα κατά ανηλίκων. Μιλάμε για την απόλυτη μετάλλαξη ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας, γεγονός που μπορεί να δικαιολογεί την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ένας «απλός πολιτικός», αλλά ένα κοινωνικό πείραμα παγκόσμιων διαστάσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ