Κατερρευσε η παρουσιάστρια τοπικού καναλιού οταν κύριος χωρίς μαγιο εισεβαλε στο πλάνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ έκανε ρεπορτάζ απο την παραλια η παρουσιάστρια καποιος κύριος την πλησιάζει και την αγκαλιάζει τρυφερά. Εκείνη συνεχίζει κανονικά το ρεπορτάζ μεχει που κάποια στιγμή διαπιστώνει πως ο κύριος δεν φόραγε μαγιο…….

https://twitter.com/4everredskin/status/1548040967596302340?s=21&t=hqXfOYnFmuLiF3Pddebldg

Προφανώς ο κύριος αναζητούσε λίγη δροσια, ειδικά αυτές τις μέρες οπως η σημερινή που η χώρα θυμιζει Καμίνι, με περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές και μελτέμι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αρκετά δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες επικρατούν ιδιαίτερα στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Αττική και στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Από το μεσημέρι στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων τοπικού χαρακτήρα. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες, ιδιαίτερα στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Αττική, στις Κυκλάδες, στα του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 37, στην Ήπειρο από 18 έως 35 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 18 έως 38, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 37-38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 34-35 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 33 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 36-38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ζέστη. Αρκετά δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο σύνολο του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 37-38 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ