Σύριοι και Κούρδοι ενωμένοι μπορούν να συντρίψουν τους Τούρκους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΝΑΤΟ οφείλει να ξεκαθαρίσεις την Τουρκία ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί για να συνδράμει μία νέα γενοκτονία του συριακού λαού.

Δημοσιεύθηκε πρόθεση της Συρίας μαζί με τους Κούρδους να επιτεθούν στους εκεί Τούρκους εισβολείς, που υπό την ηγεσία/προστασία, κάλυψη, πολεμική πληροφόρηση των Δυτικών εισέβαλαν στα εδάφη της παραμένοντας μονίμως, και αποβλέποντας να δημιουργήσουν μία λίαν ευρεία ζώνη ασφαλείας προς «προστασία» της Τουρκίας, με την πάταξη της ανύπαρκτης τρομοκρατίας, την προσφορά στον λαό της Συρίας «Αραβική Άνοιξη» και αργότερα, πάλι το βλέπουμε.

Έχοντας καλομάθει από το παρελθόν, με τα γνωστά προσχήματα και τις προς Δυτικούς κλάψες, την απόκτηση της Αλεξανδρέτας, Κύπρου, έτσι και τώρα ζητούν να επεκτείνονται. Εάν λοιπόν και εφόσον πραγματωθεί η ως άνω πρόθεση της Συρίας, καλό θα είναι να γνωσθεί από τώρα και η πρόθεση του ΝΑΤΟ, και όχι από στόματος ΓΓ της συμμαχίας, αλλά μετά από Σύνοδο των μελών αυτού. Και τούτο διότι οι Τούρκοι μόνοι τους θα ηττηθούν κατα κράτος.

Όλη η Δύση «χρωστάει» αυτή τη φορά να μείνει «μακριά» και αυτό διότι άλλη τρομοκρατία είναι η σφαγή συγκεντρωμένων αμάχων από φονική επιχείρηση με την στήριξη Ερντοάν, καί άλλο η επίθεση Κούρδων εναντίον οπλισμένων κατακτητών, οποίοι δεν φείδονται τα γυναικόπαιδα με καθαρό στόχο την τρομοκρατία δια της με κάθε μέσον κατατρομοκράτησης των  Κουρδικών οικισμών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ