Μύκονος: Τούρκοι γερμανικής καταγωγής σακάτεψαν κόσμο στο ξύλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε beach bar στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να κληθεί η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να είναι υπεύθυνο για το επεισόδιο και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην επαγγελματία πυγμάχο. Μάλιστα οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου πέρασαν χειροπέδες και σε δύο ακόμη φίλους του. Όλοι τους είναι Γερμανοί τουρκικής καταγωγής.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες το μεσημέρι μια παρέα από τρία άτομα προκάλεσε μεγάλη φασαρία στο beach restaurant, που γρήγορα κατέληξε σε συμπλοκή, λόγω και της κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

Σύμφωνα με μια εκδοχή που δίνουν αυτόπτες μάρτυρες, η φασαρία πιθανόν ξεκίνησε όταν τα τρία αυτά άτομα άρχισαν να παρενοχλούν τα μέλη μιας άλλης παρέας για άγνωστο λόγο. Ως εκ τούτου δημιουργήθηκε παρεξήγηση που μέσα σε δευτερόλεπτα οδήγησε σε συμπλοκή, με τους άνδρες να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλοτσιές.

Μάλιστα οι υπαίτιοι της συμπλοκής χτύπησαν και μέλη του προσωπικού του μαγαζιού που είχαν τρέξει να χωρίσουν τις δυο πλευρές. Τελικά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης με ψύχραιμες ενέργειες κατάφεραν να σταματήσουν τον καυγά και στη συνέχεια προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε εκείνους που είχαν τραυματιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ