Σε απόγνωση ο Πέτσας από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέλιος Πέτσας ο οποίος κατάφερε να μείνει στην ιστορία της πολιτικής σκηνής, με τις ομώνυμες λίστες του, μοιράζοντας με αδιαφανή τρόπο λεφτά στα ΜΜΕ για τις καμπάνιες κατά την διάρκεια της πανδημίας, βρίσκεται σε απόλυτο πανικό τώρα που υπό το πρίσμα των εκλογών, οι πολίτες εκφράζουν όλο και πιο ηχηρά την οργή και την απογοήτευσή τους με το κόμμα της ΝΔ.

Μέσα στην απόγνωσή του ο Πέτσας, επιχειρεί να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο και εμφανίζεται σε διαφορετική γραμμή από αυτήν της κυβέρνησης για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσε πανελλήνια κατακραυγή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πέτσας με το βλέμμα στις κάλπες, δήλωσε ότι η κοινωνία δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση : «Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος. Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Όσο και να προσπαθήσει όμως, ο κόσμος δεν ξεχνάει τις περιβόητες λίστες του, τις οποίες επικαλούνται διαρκώς οι διεθνείς οργανώσεις, κάνοντας λόγο για απόλυτη χειραγώγηση των ελληνικών ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ