Σάλος στον αέρα του Σκαι με τον Πορτοσαλτε: Ο κύριος Πετσας λαϊκίζει, δεν ειναι δουλεια του να πει αυτό που θα πουν οι δικαστές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωτοφανής επίθεση απο τον Πορτοσαλτε στον Στέλιο Πετσα για τις πρόσφατες δηλώσεις του για την αποφυλάκιση Λιγναδη. Ο δημοσιογράφος τον κατηγόρησε πως λαϊκίζει και χώνεται σε ξένα χωράφια, αυτά της δικαιοσύνης στα οποια δεν εχει καμία δουλεια. Για άλλη μια φορά αε αυτή τη χώρα η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία.

Σήμερα το πρωί ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε έζησε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της πολυετούς καριέρας του με τη δήλωση του υπουργού Στέλιου Πέτσα για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο υπουργός αποδοκίμασε δημόσια την απόφαση του ανασταλτικού χαρακτήρα της ποινής του σκηνοθέτη, υποστηρίζοντας ότι η θέση κάθε βιαστή είναι στη φυλακή.

Φανταστείτε την ψυχολογική κατάσταση του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος έπρεπε να διαγράψει την «λίστα Πέτσα» από την συνείδηση του και να καταφερθεί κατά του υπουργού της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ήταν ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση, όπου ο Άρης Πορτοσάλτε έσφιξε τα δόντια και αποκάλεσε «λαϊκιστή», τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.

Υ.Γ. Δεν θα απορήσουμε πλέον εάν ακούσουμε τον γνωστό δημοσιογράφο να χρησιμοποιεί τον όρο «ψεκασμένος», για τον Θάνο Πλεύρη.

Σε απόγνωση ο Πέτσας από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις – Θυμήθηκε τον Λιγνάδη

Ο Στέλιος Πέτσας ο οποίος κατάφερε να μείνει στην ιστορία της πολιτικής σκηνής, με τις ομώνυμες λίστες του, μοιράζοντας με αδιαφανή τρόπο λεφτά στα ΜΜΕ για τις καμπάνιες κατά την διάρκεια της πανδημίας, βρίσκεται σε απόλυτο πανικό τώρα που υπό το πρίσμα των εκλογών, οι πολίτες εκφράζουν όλο και πιο ηχηρά την οργή και την απογοήτευσή τους με το κόμμα της ΝΔ.

Μέσα στην απόγνωσή του ο Πέτσας, επιχειρεί να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο και εμφανίζεται σε διαφορετική γραμμή από αυτήν της κυβέρνησης για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσε πανελλήνια κατακραυγή.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Πέτσας με το βλέμμα στις κάλπες, δήλωσε ότι η κοινωνία δεν μπορεί να δεχτεί την απόφαση : «Αυτό που δεν μπορεί να ανεχθεί η ελληνική κοινωνία, αυτό που δεν θέλει είναι κάποιος που έχει καταδικαστεί για βιασμό να είναι εκτός φυλακής και να είναι ελεύθερος. Τώρα, να έχουμε ένα πανό σε ένα αρχαίο θέατρο ή στον Λευκό Πύργο, αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο».

Όσο και να προσπαθήσει όμως, ο κόσμος δεν ξεχνάει τις περιβόητες λίστες του, τις οποίες επικαλούνται διαρκώς οι διεθνείς οργανώσεις, κάνοντας λόγο για απόλυτη χειραγώγηση των ελληνικών ΜΜΕ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ