Έκρηξη Κύρτσου για Γεραπετριτη που ανακάλυψε «δύσβατο τοπίο» σε οικιστικά αναπτυγμένες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Γιώργος Κύρτσος αναφερει:

Ο Γεραπετρίτης ανακάλυψε «δύσβατο τοπίο» σε οικιστικά αναπτυγμένες περιοχές στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας
Οι δικαιολογίες του για τη μεγάλη πύρινη καταστροφή δείχνουν ότι τα κυβερνητικά στελέχη,έφτασαν από τον συνεχή τηλεοπτικό μονόλογο,στην πολιτική ανοησία,ασημαντότητα.

Τελικά η Παλλήνη, ο Γέρακας, η Πεντέλη, η Ανθούσα, το Ντράφι, η Διώνη, που καίγονται από χθες το μεσημέρι, είναι δύσβατο τοπίο, ή περιαστικές περιοχές; Σύμφωνα πάντως με τον Γιώργο Γεραπετρίτη είναι και τα δύο και σε συνδυασμό με τον «στρατηγό» άνεμο, ευθύνονται για την βιβλική καταστροφή στη βορειοανατολική Αττική.

Ο Υπουργός Επικρατείας που μάλλον προσγειώθηκε στο στούντιο του Alpha από άλλον πλανήτη, κατάφερε να ανακαλύψει «γρήγορο και άμεσο συντονισμό» των εμπλεκομένων και «οργανωμένη επιχείρηση» εκκένωσης (σ.σ. είπε ψευδώς ότι έχουν απομακρυνθεί 90.000 πολίτες, ενώ η Πυροσβεστική είπε με προσοχή ότι έγιναν οργανωμένες απομακρύνσεις πολιτών σε μία έκταση που αφορά 90.000 κατοίκους), ενώ χαρακτήρισε τις αποκαλυπτικές εικόνες «δύσκολη άσκηση»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ