Ρεσιτάλ πετσοκομματος των αγανακτισμένων πυρόπληκτων στα καναλια για να μην ακουστούν υβριστικά συνθήματα για τον Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυναμική ειναι η παρουσία των μηχανισμών ελέγχου στα καναλια καθως τον τελευταίο καιρο συμβαίνουν πολλα απρόοπτα στις ζωντανές συνδέσεις. Ετσι στα περισσότερα καναλια ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, μόλις βρίσει καποιος τον πρωθυπουργό ή πει κατι απρεπές στον αέρα να κοπει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτο που εγινε στο Open. Μόλις ειπε την λέξη Μητσοτακης ο ήχος αμεσως κόπηκε. Μιλάμε για κορυφαία αντανακλαστικά του ηχολήπτη και του καναλιού.

Ρεσιτάλ ετοιμότητας από το Open: Έκοψαν στον αέρα υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού

Ο πατέρας της Ολυμπιονίκη μας (σ.σ. άλμα επί κοντώ) Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία είδε νωρίτερα το σπίτι των γονιών της στην Παλλήνη να καίγεται, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον Alpha να μιλήσει για την καταστροφή.

Ωστόσο, μόλις ξεκίνησε να μιλά για τις ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής και των διοικούντων, είτε στις φωτιές, είτε στις κακοκαιρίες, η σύνδεση μετά από λίγο «κόπηκε» άρον-άρον, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Twitter.

Στον Σκαι αρχικα την πάτησαν και τα άκουσαν χοντρά όμως το πάθημα τους εγινε μάθημα στο Mega οπου βγήκε λίγα λεπτά αργότερα ο πυρόπληκτος που έβρισε τον Σκαι αλλα πριν είχε προνοήσει ο δημοσιογράφος να του ζητήσει να μην βρίσει στον αέρα.

https://twitter.com/marka2_/status/1549664213584547841?s=21&t=gjquHIPxOWKhe_ZIdQeAJQ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το πρωι στην Παλλήνη, στη λεωφόρο Μαραθώνος, όταν εξοργισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στο συνεργείο του Σκάι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σημείο.

Όπως προκύπτει από το βίντεο, φαίνεται ότι ο δημοσιογράφος του Σκάι ζήτησε από κάποιον πολίτη να μην μιλάει, με αποτέλεσμα ο άνθρωπος που έβλεπε την περιουσία του να καίγεται, να εξοργιστεί και μαζί με άλλους παριστάμενους να επιτεθούν λεκτικά στο συνεργείο.

Παλλήνη: Εξοργισμένοι πολίτες προπηλάκισαν το συνεργείο του Σκάι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ