Δηλώσεις Μητσοτακη εμπνευσμένες απο τον ρόλο της Μπια Μπέκου, την πυροσβέστη που έπαιζε η Ελένη Ράντου στις Σαββατογεννημενες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμάστε την Ελένη Ράντου που έμπαιζε τον ρόλο της Μπιας Μπέκου στις Σαββατογεννημενες οπου παριστανε την υψηλόβαθμη πυρσοσβεστη στο σήριαλ Πυρκαγια; Ετσι και ο Μητσοτακης σηεμρα με τις δηλώσεις του θύμιζε περισσοτερο το σήριαλ εκείνο παρα την πραγματικότητα.

9606A8B2 6093 4613 B1BA 2213B97E8E97

Μάλιστα έκανε και διάγνωση καθως ειπε πως «Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπρησμού», στις δηλώσεις του, από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων.

4CD72E68 72B3 4B91 A933 9C24B5F8555B

Στο Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην Πεντέλη, μετά το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς, αλλά και για τα μέτωπα σε Μέγαρα και Σαλαμίνα.

Ο Πρωθυπουργός στις δηλώσεις του ευχαρίστησε όσους έδωσαν μάχη με αυτοθυσία, ενώ μοίρασε νέες υποσχέσεις, δηλαδή ότι η πολιτεία θα είναι δίπλα σε όσους οι περιουσίες τους υπέστησαν ζημιές. Και αμέσως μετά ανέλαβε ρόλο ανακριτικού της Πυροσβεστικής…

Και αυτό γιατί σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στην Πεντέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της πυροσβεστικής. Αλλά δεν αποκλείεται ο εμπρησμός».

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν πληγεί, ότι η πολιτεία θα είναι στο πλευρό τους. Ο κρατικός μηχανισμός θα κινηθεί με μεγάλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, για να αποκαταστήσει αυτούς οι οποίοι έχασαν τα σπίτια τους ή υπέστησαν ζημιές.

Είχαμε μία πάρα πολύ δύσκολη φωτιά χθες στην Πεντέλη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με αυτοθυσία έδωσαν τη μάχη στο πεδίο. Πρώτα και πάνω από όλα τους πυροσβέστες μας, τους εθελοντές μας, τους αστυνομικούς μας, αλλά και τους πολίτες.

Χθες εστάλησαν μηνύματα εκκένωσης σε περιοχές που κατοικούν σχεδόν 100.000 πολίτες. Οι εκκενώσεις υλοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια, με τη στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι ώστε να θέσουμε σε προτεραιότητα και να προστατεύσουμε το υπέρτατο αγαθό που είναι η ανθρώπινη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ