Αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Στεφανιδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ με ανάρτησή της στο Twitter αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε η οικογένεια της βγάζοντας το καπέλο στον μπαμπά της για την μαχη που έδωσε με τις φλόγες.

«Πήγα για ύπνο αφού μίλησα με τους γονείς μου και μου είπαν ότι η φωτιά ήταν μακριά. Ξύπνησα με εκατοντάδες κλήσεις και μηνύματα. Το σπίτι το έσωσε ο μπαμπάς μου. Εύχομαι ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει σύντομα για όλους τους συνανθρώπους μας που είδαν τις περιουσίες τους να καίγονται».

Οταν κάποια στιγμή καποιος αγενής σχολίασε: «Ναι..ο Μπαμπάς σου με Νεροπίστολο το Έσωσε..Δεν Ντρέπεσαι λίγο..αντί να πείτε Ευχαριστώ σε όλους όσους έτρεξαν να βοηθήσουν λέτε «Όλη η Οικογένεια» Αηδίες πίσω από την Κομματική Ταυτότητα..Όμως τι να περιμένεις από Ζαίους…» η απάντηση της ήταν αποστομωτικη:

«Σε συγχωρώ γιατί είναι λογικό να πιστεύεις ότι υπάρχουν παντού πυροσβέστες αφού έτσι σου λένε τα κανάλια. Αλλά ναι ο μπαμπάς και οι γείτονες με κλαδιά έσωσαν τα σπίτια. Ότι βλέπεις στην τηλεόραση δεν είναι αλήθεια».

Υ.Γ. Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται στις ΗΠΑ και το Όρεγκον καθώς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, στο οποίο κατετάγη 5η στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ