Ο «εξολοθρευτής» είναι εδώ: Εφιαλτικό βίντεο με μία επανδρωμένη δολοφονική μηχανή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 1987 βλέπαμε τον εξολοθρευτή με τον Σβαρτσενέγκερ και θεωρούσαμε ότι η φαντασία των δημιουργών της ταινίας, είναι πολύ εξελιγμένη.

Μετά την πρόσφατη παραίτηση στελέχους της Google που προειδοποίησε για την τάση των πειραμάτων στην τεχνητή νοημοσύνη να στραφεί σε μία επικίνδυνη ατραπό, βλέπουμε και τα επιτεύγματα της πολεμικής βιομηχανίας που προκαλούν κυριολεκτικά τρόμο.

Μετά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έχουμε τώρα και τους δολοφόνους πεζικάριους – ρομπότ. Δεν νιώθουν φόβο, φυσικά μιλάμε για τηλεχειριζόμενες μηχανές και όχι αυτόνομες, που όμως στο πεδίο της μάχης είναι πραγματικές δολοφονικές μηχανές, χωρίς τύψεις, χωρίς έλεος, αφού ο χειριστής του θα είναι σε κάποιο ασφαλές γραφείο. Μπροστά σε μία οθόνη. Μόνο που τα θύματα θα έχουν σάρκα και αίμα.

Με αυτόν τον τρόπο τα έθνη δειλών, θα κυριαρχούν στο πεδίο της μάχης. Αυτός είναι και ο λόγος που η Τουρκία έχει αναπτύξει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε τέτοιο εύρος, αφού γνωρίζει ότι ο τούρκος στρατιώτης είναι δειλός και μπορεί να επιχειρήσει μόνο εάν έχει σαφή αριθμητική υπεροχή έναντι του εχθρού, η εάν πρόκειται να δολοφονήσει γυναικόπαιδα.

Δείτε το εφιαλτικό βίντεο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ