Σάλος με Πατούλη και Στεφανίδη: Έλα για σέλφι στα καμένα, βάλε χρυσά φίλτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άγριος καβγάς με τη μία δήλωση να διαδέχεται την άλλη, έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και στον πατέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνας Στεφανίδη, για την διαχείριση της πυρκαγιάς στην Πεντέλη, που απείλησε το σπίτι του.

Ο κ. Στεφανίδης χαρακτήρισε «άχρηστο περιφερειάρχη» τον Γιώργο Πατούλη και ζήτησε την παραίτησή του: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης. Πρέπει να παραιτηθεί αυτή τη στιγμή, αν θέλει να λέγεται άνθρωπος που έχει τσίπα. Ήξερε μόνο να κατηγορεί τις άλλες κυβερνήσεις. Και για τα χιόνια ήταν δύσκολα για τον Πατούλη. Δεν μας έφερε τον κύριο Συνολάκη που σε δέκα λεπτά θα μας έσωζε. Μας τον κοτσάρανε επί Δούρου τον Συνολάκη. Περιμένω την παραίτηση του κύριου Πατούλη», είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε «απαράδεκτες» τις δηλώσεις του Γιώργου Στεφανίδη και τον κάλεσε να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη»:
«Είναι απορίας άξιο, κάποιοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις, να ακυρώνουν ιστορίες και προσπάθειες για την προστασία της ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Αυτό θεωρώ πως έγινε με την περίπτωση Στεφανίδη.

Ο Γιώργος Στεφανίδης έχει δύο χαρακτηριστικά:

η κόρη του είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης

– η σύζυγος του είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου.

Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με τη πολιτική. Κακό είναι ο τυφλός κομματισμός να εναντιώνεται στο Εθνικό συμφέρον.

Αν έχει τσίπα ο κ. Στεφανίδης, οφείλει καταρχήν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του (όπως έκανε η σύζυγος του, για την αναστάτωση που αδικαιολόγητα όπως η ίδια παραδέχτηκε προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι καίγεται το σπίτι της, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια).

Αφήνουμε τα λεγόμενα του, στην κρίση όλων εκείνων που σκέφτονται με τη λογική και όχι με κομματικές τσίμπλες.

Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;

Η #Περιφέρεια_Αττικής δεν είναι η Πυροσβεστική.

Εμείς συνεπικουρούμε στο έργο κατάσβεσης εφόσον μας ζητηθεί και αποτελούμε έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Για να έχεις το υψηλό αξίωμα του Περιφερειάρχη πρέπει να έχεις πολλές ώρες πτήσης.

Μην ισοπεδώνουμε 24 χρόνια πορείας στην Αυτοδιοίκηση και την πολιτική προστασία, για να γινόμαστε αρεστοί στην κομματική ηγεσία.

ΝΤΡΟΠΗ» έγραψε ο κ. Πατούλης.

«Πατούλη σε προσκαλώ να περάσεις μια βόλτα από την γειτονιά μου για να δεις πως έχουν καεί τα πάντα»

Από πλευράς του, ο Γιώργος Στεφανίδης απάντησε καλώντας μάλιστα τον περιφερειάρχη να περάσει από σημείο και δει τα καμένα:

«Ο μέγας περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να απαντήσει γιατί τον έθιξαν οι δηλώσεις μου για το πόσο άχρηστος είναι στην διαχείριση έκτακτων κρίσεων (να μη του θυμίσω τον χειμώνα με τα χιόνια που παραμονές του χιονιά έβγαζε σέλφι πάνω σε μπουλντόζες για να μας υπενθυμίσει πόσο έτοιμος είναι ο μηχανισμός της περιφέρειας με τα γνωστά αποτελέσματα.

Να μην του θυμίσω τις περσινές σέλφι στην φωτιά της Βαρυμπόμπης που καμάρωνε πάλι ότι ο μηχανισμός ήταν εκεί πανέτοιμος και ακόμα καίγεται η Αθήνα
Έρχεται τώρα ο μίστερ σέλφι και με ρωτάει

«Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;»

Πατούλη στο σπίτι μου ήμουν και έσβηνα με φτυάρια και χώμα (έλλειψη νερού και ηλεκτρικού) φωτιές γιατί ο μηχανισμός σου δεν ήταν πουθενά.

Σε προσκαλώ να περάσεις μια βόλτα από την γειτονιά μου για να δεις πως έχουν καεί τα πάντα και ότι σώθηκε, σώθηκε εξαιτίας της τρέλας ορισμένων ιδιοκτητών που δεν υπάκουσαν τις εκκλήσεις της αστυνομίας να εγκαταλείψουν τον χώρο.

Έλα Πατούλη να βγάλουμε μαζί μια σέλφι στα καμένα και θα σου επιτρέψω να βάλεις οτι λεζάντα θέλεις από κάτω, βάλε αν θέλεις και χρυσά φίλτρα να την κάνεις πιο ωραία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ