Κατέρρευσε εν ώρα προβολής τμήμα της οροφής του κινηματογράφου Ideal

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραλίγο να τους βγει… ξινή η ταινία που πήγαν να δουν το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι (παιζόταν ειδική προβολή για τα ΜΜΕ) στον κινηματογράφο Ideal, αφού μετά τον δυνατό κρότο που άκουσαν, είδαν έντρομοι την οροφή της κεντρικής αίθουσας να καταρρέει!

«Ακούγεται ένας τρομερός θόρυβος, πάρα πολύ δυνατός, σβήνουν τα φώτα ή μάλλον χαμηλώνουν τα φώτα και βλέπω δεξιά μου ένα κομμάτι της οροφής να καταρρέει», είπε στο Mega ο κριτικός κινηματογράφου και δημοσιογράφος Γιάννης Ζουμπουλάκης, ο οποίος έζησε από κοντά το περιστατικό ευρισκόμενος στον εξώστη.

Δικές του είναι και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν και μετέδωσε το Mega. Ο λόγος που έπεσε η οροφή του κινηματογράφου, ήταν η κατάρρευση ενός διπλανού κτηρίου όπως είπε ο δημοσιογράφος:

«Έγινε μια κατάρρευση του διπλανού κτηρίου πάνω στο συγκεκριμένο σημείο του Ideal. Είδα μπάζα και στην έξοδο του κινηματογράφου που είναι μια μικρή αυλή που βγαίνει προς τη Φειδίου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επικινδυνότητα του κτηρίου που εφάπτεται του Ideal είχαν γίνει επίσημες αναφορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ