Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Αποκαλυπτική παρέμβαση για την διασύνδεση του σκανδάλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην «φόρα» και οι ιδιωτικές συνομιλίες του με Τσατάνη, Ράικου, Αθανασίου.

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός ήταν ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τόσο για την υπόθεση του όσο και για τις ευρύτερες εξελίξεις στα εθνικά θέματα αλλά και στο πολιτικό σκηνικό.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλερτ στην πολιτική και τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλό, ο κατηγορούμενος πλέον μαζί με την Ελένη Τουλουπάκη πρώην υπουργός, αποκάλυψε σημεία και τέρατα τόσο για το σκάνδαλο Novartis, όσο και για την προσπάθεια ακόμα και σήμερα να πέσει η εταιρεία στα μαλακά, καθώς ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως όλη η μεθόδευση και η δημιουργία της δήθεν σκευωρίας η οποία κατέπεσε στο ανώτατο δικαστικό συμβούλιο, είχε ως μοναδικό σκοπό να διαφυλάξει τα συμφέροντα της εταιρείας και όχι φυσικά τα συμφέροντα της Ελλάδας και της Δημοκρατίας.

https://youtu.be/R7_XXJcQ_fo

Αναφέρθηκε ξεχωριστά σε κάθε μία από τις περιπτώσεις για τις οποίες κατηγορείται καθώς και σε όλους τους κατηγόρους του ονομαστικά. Έχοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι στο ειδικό δικαστήριο πολλοί από τους κατηγόρους θα μετατραπούν σε κατηγορούμενους, λόγω των αποκαλύψεων. Προανήγγειλε μάλιστα ότι πλέον νομιμοποιείται να αποκαλύψει με στοιχεία της ιδιωτικές επαφές που είχε με όλους όσους σήμερα τον κατηγορούν.

Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του για τα εθνικά θέματα, καθότι ο ίδιος είχε διατελέσει διοικητής της ΕΥΠ, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, έχοντας μάλιστα γίνει στόχος κριτικής για τις αμφιλεγόμενες μεθόδους που χρησιμοποίησε κατά μελών ισλαμιστικών πυρήνων που φέρονταν να βρίσκονταν τότε στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος τάχθηκε υπέρ της σκληρής γραμμής, ακόμα και αν η Τουρκία τολμήσει να στείλει γεωτρύπανο σε περιοχή κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ