Πεθανε ο γιατρός Θάνος Γιαννόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο βαθύ πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του Πύργου από τον ξαφνικό θάνατο του επί χρόνια διευθυντή της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πύργου Θάνου Γιαννόπουλου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com ο εκλιπών ιατρός υπήρξε ενεργό και εκλεκτό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου αλλά και της κοινωνίας μας, με μεγάλη επιστημονική και κοινωνική προσφορά για συνολικά 37 χρόνια, προσφέροντας τις ιατρικές του υπηρεσίες ως Ουρολόγος αρχικά στο ιδιωτικό του ιατρείο και στη συνέχεια στην Ουρολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας του Πύργου του Γ.Ν. Ηλείας όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή.

0689CE56 F696 4C4E BA58 A34320A259D6

Ο 67χρονος εξαίρετος επιστήμονας συμμετείχε με σθένος και αγάπη στα κοινά του Συλλόγου είχε εκλεγεί κατ’ επανάληψη στο Δ.Σ., καταλαμβάνοντας πολλές φορές τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Δ.Σ., ενώ από τον Νοέμβριο του 2020 κατείχε τη θέση του Αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηλείας. Παράλληλα είχε εκλεγεί και αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

H αγάπη του για να προσφέρει στα κοινά δεν περιορίστηκε μόνο στον Ιατρικό Σύλλογο αφού είχε υπηρετήσει τον πρώτο και τον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, στον Πύργο.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Ντίνα και στα δύο του παιδιά Γιώργο και Ιωάννα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ