Σάλος με την χρυσή μεταγραφή της Χρύσας Φώσκολου που αφήνει τον Γιώργο Παπαδακη και παει σε καναλι έκπληξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή μεταγραφή για το κορίτσι του Γιώργου Παπαδακη που αφήνει τον ΑΝΤ1 και το Καλημέρα Ελλάδα για το Open. Οπως φαινεται το Open φιλοδοξεί φέτος να αναρριχηθεί στην κορυφή της ενημέρωσης με βαριά ονόματα καθως εκτός απο την Χρύσα στο καναλι μετακομίζουν και οι Δημήτρης Καμπουράκης που αφήνει τον Σκαι, ο Μάνος Νιφλης του enikos.gr και ο Νίκος Στραβελάκης.

8DFDF9CB ECCD 40D8 9F47 1DCC35B3F592

Σάλος με την χρυσή μεταγραφή του Δημήτρη Καμπουρακη που τους παράτησε σύξυλους στο Σκαι

Σαλος με τις μεταγραφες του Open που βαζει πλωρη να γινει ο νεος Σκαι: Πηρε Καμπουράκη, Στραβελάκη, Νιφλή και Φώσκολου

H Χρύσα Φώσκολου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και την απολαμβάνουμε καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και την πρωινή του εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, η εντυπωσιακή ξανθιά έχει “χτίσει” ένα αξιέπαινο βιογραφικό στη δημοσιογραφική της πορεία και ταυτόχρονα εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, καθώς το ύψος και τα κιλά της είναι ιδανικά.

https://www.instagram.com/p/CgByIUAsosb/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Με πληροφορίες απο το glance.gr

https://www.instagram.com/p/CftAZcws-NH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

H Χρύσα Φώσκολου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεντέλη
Σπούδασε Δημοσιογραφία και ναυτιλιακά
H Χρύσα Φώσκολου έχει γενέθλια τον Φεβρουάριο και είναι 31 ετών
Τα social media της είναι: Xrysa Foskolou στο Facebook και xrysa_foskolou στο Instagram
Λατρεύει την Κρήτη, όπου έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια
H Χρύσα Φώσκολου ξυπνάει κάθε μέρα στις 03.30.
Πριν τη συμμετοχή της στο “Καλημέρα Ελλάδα”, η Χρύσα Φώσκολου βρισκόταν στο πλευρό του Νίκου Ρογκάκου και του Παναγιώτη Στάθη, στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινοί τύποι”
Ακόμα, είχε αναλάβει στον ίδιο σταθμό χρέη ρεπόρτερ σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, μεταξύ αυτών και το “Καλημέρα Ελλάδα”
Χρύσα Φώσκολου: Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη

Η Χρύσα Φώσκολου μπήκε στην επαγγελματική ζωή του Γιώργου Παπαδάκη όταν αποχώρησε η τότε συνεργάτιδά του, Αλεξάνδρα Καϋμένου και χρειάστηκε να βρεθεί αντικαταστάτρια. Όπως φαίνεται οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση.

“Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στην οποία συμμετέχω, απολαμβάνω κάθε λεπτό. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αληθινός. Με υποδέχτηκε από την πρώτη στιγμή με τον καλύτερο τρόπο και με κάνει να νιώθω ασφαλής και, το πιο σημαντικό, να θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερη και αντάξια της επιλογής του”, έχει δηλώσει η Χρύσα Φώσκολου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ