ΕΛ.ΑΣ και Κυβέρνηση απέκρυψαν βομβιστική επίθεση σε αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην σοβαρή καταγγελία ότι η ΕΛ.ΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέκρυψαν την πρόσφατη ανάληψη ευθύνης για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Χρήστος Σπίρτζης. Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως η ανάληψη ευθύνης έγινε γνωστή μέσω του indymedia, και όχι από ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Όπως είπε ο Χρήστος Σπίρτζης η κυβέρνηση «κινείται στο βωμό της προπαγάνδας, κρύβοντας την αλήθεια και θάβοντας τα γεγονότα».

Αναφερόμενος στο περιστατικό με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως

«Το μάθαμε από την ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης με ανακοίνωση στο indymedia. Eίναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε έτσι την ΕΛΑΣ; Φαντάζεστε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να υπήρχε βομβιστική επίθεση στον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και να μην έβγαζε η αστυνομία μία γραμμή; Είναι δυνατόν;»

«Απορείτε γιατί είναι η χώρα στη θέση 108 στην ελευθεροτυπία; Και περιμένουμε απαντήσεις. Γιατί η ΕΛΑΣ δεν έβγαλε μία ανακοίνωση, γιατί δεν ενημερώσατε τους δημοσιογράφους, την κοινωνία, τους πολίτες;».

Με πληροφορίες απο το pliktrologionews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ