Ξεκάθαρος ο Άρης Πορτοσάλτε: Μαζί τα φάγαμε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε μπει πλέον στην αντίστροφη μέτρηση για τον οικονομικό όλεθρο. Η Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους, πρωτιά που κατέκτησε μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που αποδεικνύεται ότι συνεχίζει επάξια την πολιτική του Κώστα Σημίτη.Ο Κ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα παγκόσμια ρεκόρ αναφορικά με το «φέσι». Θα καταγραφεί στην ιστορία ως ο παγκόσμιος φεσαδόρος, αφού εκτός από την Ελλάδα που την φέσωσε για πέντε γενιές, είναι παγκόσμιος πρωταθλητής χρέους στο κόμμα του, με τη Νέα Δημοκρατία επί των ημερών του να καταγράφει ιλιγγιώδη αύξησή σε χρέη προς τις τράπεζες κατά 150 εκατομμύρια €, ενώ είναι και ο ίδιος προσωπικά χρεωμένος όσο ελάχιστοι πολιτικοί αρχηγοί στον πλανήτη.

Κατά τα πρότυπα λοιπόν του Γιώργου Παπανδρέου το 2011, όταν έβγαλε τον Θόδωρο Πάγκαλο να πει το περιβόητο «μαζί τα φάγαμε» για να καλύψει το πλιάτσικο του Κώστα Σημίτη, βγαίνει σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε για να το επαναλάβει και να καταστήσει όλους τους έλληνες συνενόχους στην καταστροφή της πατρίδας.

Απολαύστε υπεύθυνα:

https://twitter.com/marka2_/status/1551808687584444416?s=21&t=Am1eRrsE6O5MuoBpRqFupw

ΔΗΜΟΦΙΛΗ