Διπλός υβριδικός πόλεμος κατά της πατρίδας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη ότι η αμαρτωλή Siemens είχε βάλει στο στόχαστρο το δάσος της Δαδιάς σε συνδυασμό με την παρουσία ισλαμιστών που συνεργάζονται με την Τουρκία στην ίδια περιοχή, καθιστά την τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε το ομορφότερο δάσος της Ελλάδας ως ένα στοιχείο υβριδικού πολέμου.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα δημοκρατία, η Siemens είχε εκπόνησης σχέδιο για τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην συγκεκριμένη περιοχή, που φυσικά όπως έχουμε διδαχτεί από το παρελθόν, δεν είναι εφικτή εάν δεν εξαφανιστεί μεγάλο μέρος του δάσους προκειμένου να μπορέσει να γίνει η μεταφορά τους στις κορυφές όπου θα τοποθετηθούν.

Παράλληλα, συμμορίες ισλαμιστών που συνεργάζονται με την Τουρκία, είχαν δραστηριότητα στο συγκεκριμένο δάσος με μεταφορά παράνομων μεταναστών, γεγονός που συντείνει στο σενάριο ενός υβριδικού πολέμου που στην περίπτωση της Δαδιάς, αποδεικνύεται διπλός.

Η αποκάλυψη της εφημερίδας πρέπει τουλάχιστον να σημάνει συναγερμό σε όσους ενδιαφέρονται για το αύριο του έθνους και δεν το ξεπουλάνε για τα αργύρια του σήμερα.

E37B76E0 4CDA 4F61 9547 D0001FE3592A
Το γεγονός ότι ο Μητσοτάκης και ο Στυλιανίδης άφησαν το δάσος να καίγεται επί τόσες ημέρες, τους καθιστά συνενόχους στην καταστροφή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ