Ληστεία: Επιδοτούν τον λογαριασμό της ΔΕΗ με δημόσιο χρήμα που τσεπώνουν οι μέτοχοι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιλάμε για τον ορισμό του σκανδάλου. Ένα σκάνδαλο το οποίο κάνει ακόμα και το χρηματιστήριο να μοιάζει με πταίσμα. Αυτό που συμβαίνει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ δεν έχει προηγούμενο, ακόμα και στον πιο σκληρό καπιταλισμό. Μιλάμε για την ληστεία ενός έθνους το οποίο χρεώνουν ανελέητα, μετακυλύουν δηλαδή κολοσσιαία ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι επόμενες γενιές, για να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η δήθεν επιδότηση στους λογαριασμούς του ρεύματος, θα προέλθει από τις τσέπες των φορολογουμένων. Δηλαδή εμείς οι ίδιοι θα πληρώσουμε τις επιδοτήσεις που λαμβάνουμε! Όλα αυτά για να μην πληγούν τα κέρδη του μετόχου της Δ.Ε.Η., μίας εταιρείας η οποία συνδέεται στενά με τον πρωθυπουργό.

Η ΔΕΗ θα χρεώνει 0,48 την κιλοβατώρα, κι η κυβέρνηση θα της δίνει 0,337 για να μην γίνει εξέγερση…

Την ίδια στιγμή στην ΔΕΗ έχει βολευτεί ένας στρατός διορισμένων κομματόσκυλων με τεράστιες αμοιβές. Παράλληλα, η εταιρεία δίνει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ που λειτουργούν ως προπαγανδιστές της κυβέρνησης Μητσοτάκη και συγκαλύπτουν λαμβάνοντας το μερτικό τους, τα όργια της επιχείρησης εις βάρος όχι μόνο των καταναλωτών, αλλά και της ίδιας της Ελλάδας!

Είναι προφανές ότι μέχρι να φύγουν, δεν θα αφήσουν ούτε πόμολο. Αντίθετα θα αφήσουν πίσω τους κυριολεκτικά καμένη γη.

Η καταστροφή που επιφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα θα χρειαστεί πολλές δεκαετίες για να επουλωθεί. Η απόλυτη μάστιγα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ