Ομοβροντία απο Μακη Τριανταφυλλοπουλο κατα Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ🎼 Έφερε τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμετ Μπιν Σαλμάν που κατηγορείται για την αγρια σφαγή του δημοσιογράφου της «Ουάσιγκτον Ποστ» Κασόγκι να του δείξει τον ιερό βράχο της Ακρόπολης! Έτσι εννοεί την ελευθερία του Τύπου προφανώς και ο ίδιος…

CDB5C087 38F7 4482 A868 3D970ABD9A6E

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές:

Η επίσημη επίσκεψη του πρίγκιπα διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα σηματοδοεί τον στρατηγικό χαρακτήρα των σχέσεων Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας, που επιβεβαιώθηκε κατά την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Ριάντ τον Οκτώβριο του 2021 και αναμένεται να επισφραγιστεί με την υπογραφή σειράς διμερών συμφωνιών στην Αθήνα, και με το έντονο ενδιαφέρον της σαουδαραβικής πλευράς για μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν συνοδεύεται από πολυπληθήκυβερνητική και επιχειρηματική αντιπροσωπεία.

Ενδεικτικό της σημασίας, που αποδίδει η Σαουδική Αραβία στις σχέσεις με την Ελλάδα -ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή- είναι το γεγονός ότι η αποψινή επίσκεψη του πρίγκιπα, διαδόχου του θρόνου, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στην Αθήνα είναι η πρώτη του διαδόχου του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας σε ευρωπαϊκό έδαφος από τον Απρίλιο του 2018 (σ.σ. η πρώτη μετά τη δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ