Κακλαμάνης: Η Βουλή να αγοράσει το σύστημα που έχει η Ευρωβουλή για να βρίσκει ποια κινητά παρακολουθούνται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την αγορά από την ελληνική Βουλή του συστήματος που χρησιμοποιεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να βρίσκει ποια κινητά παρακολουθούνται πρότεινε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Μάλιστα το έκανε και επίσημα ζητώντας το από τον ειδικό γραμματέα της Βουλής Βασίλη Μπαγιώκο.

«Μιας και είστε εδώ, κύριε Μπαγιώκο, μήπως να δει και η Βουλή ποιο σύστημα είναι αυτό που έχει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τσεκάρει, μήπως μπορούμε να το πάρουμε κι εμείς σαν ελληνική Βουλή», είπε ο Ν. Κακλαμάνης. Την πρόταση Κακλαμάνη σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Θέλω να πιστεύω ότι όταν γίνει μια αίτηση προς την ελληνική Βουλή για τα κινητά μας, θα μας δώσει η ελληνική Βουλή το πού θα πάνε να τα ψάξουν, γιατί οι ευρωβουλευτές έχουν ειδικό τμήμα.

-ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: Εγώ δεν είπα αυτό. Είπα όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ελληνική Βουλή. Δεν είπα να τρέχουμε έξω.

-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Σωστά. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλοι οι πολιτικοί ρχηγοί, να μη βρεθεί μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης να έχει πάει, μην εμφανιστούμε στο τέλος να μη φοβούνται όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Ν. Ανδρουλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ