Η Κλέλια Ρένεση εξηγεί για τον Σωκράτη Μάλαμα και το πανό για τον Λιγνάδη στη συναυλία του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καλλιτεχνης σε καλει στον χωρο του. Εχει ετοιμαστει απο καιρο, ερχεται με μια βαλιτζα τραγουδια, στιχακια, με ολον τον πλουτο που εχει μαζεψει ποντο ποντο στις πλατες του. Αρχιζει να σου λεει τις ιστοριες του. Κοιταει τα ματια σου, θελει να περασει μεσα. Ετσι εχει μαθει να ονειρευεται.

Την ωρα της παραστασης του, εχει τον πρωτο λογο κ τον τελευταιο. Εχει το δικαιωμα να αποσυντονιζεται . Ξεκιναει να σου πει μια ιστορια κ βλεπει ενα τεραστιο «ΒΙΑΣΤΗΣ» μπροστα του. Κ σφιγγεται το στομαχι του.. Γιατι ενα σαπιο συστημα κ ενας βιαστης να συνεχιζουν να βιαζουν τη στιγμη αυτη την μαγικη; Πριν κ μετα μπορει οποιος θελει να παρεμβει. Αν ομως ο καλλιτεχνης θελει μονο ματια ανοιχτα κ φωτινα για να επικοινωνήσει το μεσα του , οφειλει να το ζητησει.

Ειπε σαφως πως συμφωνει, πως ειναι με το μερος μας,, αλλα τωρα ειναι η ωρα της αφηγησης. Γιατι αν ακουσεις προσεκτικα τον καθε στιχο, εχει απαντησει σε ολα αυτα χρονια πριν, κ σου απλωνει το χερι να πιαστεις απ την βαρκα του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΙΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Κ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ, ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΝΕΡΟ Κ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Γι αυτο τον αγαπησες. Για το
«Καληνυχτα μαλακα η ζωη εχει πλακα»
Κ το «ολοι οι καριολιδες μια εταιρια»
. Ο Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας εχει προηγηθει της διαμαρτυριας σου χρονια πριν, εχει περιγραψει την ψευδοκουλτουρα που ζουμε με απειρους τροπους πριν καν την αφουγκραστεις.
Δεν ειναι βολεμα το αιτημα του. Ειναι «ναι, μαζι σας , αλλα παμε τωρα ν αλλαξουμε τον κοσμο ξεκινώντας απ τα μεσα μας»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ