Πολιτικός σεισμός από την εμφάνιση Βενιζέλου στον Σκάι σε ρόλο Μεσσία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξερράγη ο πρώην βουλευτής Βαγγέλης Βενιζέλος, όταν οι δημοσιογράφοι του Σκάι του απηύθηναν το ερώτημα «εάν θα μετείχε σε μία κυβέρνηση συνεργασίας».

Η απάντηση του ήταν εξίσου εφιαλτική με την πολιτική του παρουσία. Ο Βενιζέλος είπε έκπληκτος ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε μόνο εάν υπήρχε μεγάλος εθνικός κίνδυνος.

Και το είπε αυτό ποιος; Ο μέγιστος εθνικός κίνδυνος, που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Βενιζέλος!

Εάν ανατρέξουμε στην πορεία και τα πεπραγμένα του Βαγγέλη Βενιζέλου, θα αντιληφθούμε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός εξελίχθηκε στην μέγιστη μάστιγα του έθνους, καθώς συμμετείχε σε όλες τις καταστροφικές κυβέρνησης της μεταπολίτευσης. Την κυβέρνηση Σημίτη, την κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και την δικιά του κυβέρνηση μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά που προκάλεσαν στην Ελλάδα την μεγαλύτερη μείωση ΑΕΠ που έχει καταγραφεί σε δυτικό κράτος σε καιρό ειρήνης στη νεότερη ιστορία.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν ο εμπνευστής του ολέθρου PSI το οποίο κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, τους ομολογιούχους, δηλαδή τους πλέον έντιμους επενδυτές που μπορεί να υπάρξουν σε μία χώρα.

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι κοντά σε αυτό που είπε ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Με αντίστροφη σύνταξη όμως. Εάν ο Βαγγέλης Βενιζέλος συμμετέχει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, τότε θα αντιμετωπίσουμε μέγα εθνικό κίνδυνο.

https://twitter.com/knikephoros/status/1552521973594480642?s=21&t=Bm8LdcxgrC1i3ZuYP_zaKQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ