Επιτέλους κάποιοι άνθρωποι νοιάστηκαν για τον Στάθη Ψαλτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από πολλές διαδικασίες καταφέραμε και σε πήγαμε εκεί που σου αξίζει μπαμπά μου.
Θέλω να ευχαριστήσω την προϊσταμένη του κοιμητηρίου Ζωγράφου, τον προϊστάμενο του Α’κοιμητηριου Αθηνών τους ευγενεστατους υπαλλήλους των κοιμητηρίων, τον Σπύρος Μπιμπίλας για την στήριξη του όπως και το ΣΕΗ, ΤΑΣΕΗ και Το Σπίτι του Ηθοποιού. Την μητέρα μου Κάτια Κυβέλου και την οικογένεια μου γιατί χωρίς εκείνους δεν θα είχα την δύναμη να αντέξω..

Μετά το σάλο που ξέσπασε για την εκταφή του Στάθη Ψάλτη το πρωί της Τετάρτης ο Σπύρος Μπιμπίλας με τη κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Μαρία και τη μητέρα της, Κάτια Κυβέλου μετέφεραν τα οστά του στο Μαυσωλείο των ηθοποιών στο Ά νεκροταφείο.

psaltis875

«Σήμερα μετά, από πολλές διαδικασίες και με απόφαση του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων μεταφέραμε αγάπη και σεβασμό τα οστά του αγαπημένου μας, Στάθη Ψάλτη μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Μαρία και την μητέρα της, πρώτη σύζυγο του Στάθη, την συνάδελφο μας, Κάτια Κυβέλου, στο Μαυσωλείο των Ηθοποιών στο Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας.

psaltis876Πλάι του πολλοί καταξιωμένοι του χώρου μας που η μνήμη τους είναι βαθιά χαραγμένη μέσα μας…Το ΣΕΗ , το ΤΑΣΕΗ και το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ πάντα κοντά στα προβλήματα των ηθοποιών..

psaltis870Η πλάκα του μαυσωλείου έχει σπάσει από λάθος των εργατών και παρακαλούμε τον Δήμο να την επισκευάσει», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο instagram.

psaltis869psaltis878psaltis877psaltis871psaltis872psaltis874

ΔΗΜΟΦΙΛΗ