Ο Ρουβίκωνας άνοιξε πανό έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το newsbreak.gr στις 28/7 το πρωί, το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας απέρριψε το δίκαιο αίτημα του αναρχικού απεργού πείνας Γ. Μιχαηλίδη για υφ’ όρους αποφυλάκιση.

Ο σύντροφος βρίσκεται έγκλειστος από το 2013 και έχει εκτίσει τα 3/5 της αρχικής του ποινής. Ήδη από τις 29/12/21 έχει όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να αποφυλακιστεί υπό όρους, παρ’ όλ’ αυτά οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Άμφισσας, απέρριψαν την αίτησή του στις 17/2.

Από 23/5 ο αναρχικός Γ. Μιχαηλίδης έχει ξεκινήσει απεργία πείνας ως έσχατη αντίδραση για την προσχηματική παράταση του εγκλεισμού του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Οι νόμοι εφαρμόζονται με βάση τα φρονήματα. Το ίδιο το κράτος που τους θεσπίζει, εκδικείται μέχρι θανάτου τους πολιτικούς του αντιπάλους και την ίδια στιγμή, κάνοντας χρήση των ίδιων νόμων, αφήνει ελεύθερους καταδικασμένους δολοφόνους και βιαστές ανηλίκων.

Ο αγώνας αυτός είναι συμπυκνωμένος σε ένα σώμα, αλλά δεν αφορά έναν. Μας αφορά όλους και όλες.

Ο υπουργός δικαιοσύνης Τσιάρας και η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν πάνω τους το βάρος για την υγεία και τη ζωή ενός κρατούμενου. Ο χρόνος για λόγια έχει τελειώσει.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Ρουβίκωνας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ