Χονγκ Κονγκ: Γιγαντοοθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόλυτος τρόμος και σκηνές πανικού επικράτησαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του γνωστού συγκροτήματος Mirror στο Χονγκ Κονγκ, όταν οθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές κατά τη διάρκεια της παράστασης και τραυμάτισε σοβαρά δυο απ’ αυτούς!

Οι εικόνες που καταγράφηκαν είναι σκληρές, με τους τραυματισμένους χορευτές να χτυπούν σοβαρά σε σώμα και κεφάλι. Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media δείχνουν τη σοκαριστική στιγμή που τα δύο μέλη του συγκροτήματος, Anson Lo και Edan Lui, βρίσκονταν στη σκηνή με αρκετούς χορευτές, όταν η μεγάλη οθόνη LED κατέρρευσε.

Η οθόνη φαίνεται να σμπαραλιάζει έναν από τους χορευτές στο σώμα και το κεφάλι και να ρίχνει κάτω ακόμη έναν, την ώρα που το κοινό αρχίζει να ουρλιάζει τρομοκρατημένο. Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι χορευτές τρέχουν να βοηθήσουν τους τραυματίες.

sinavlia

Ουρλιαχτά και φωνές τρόμου ακούστηκαν στην αίθουσα της συναυλίας.

Ο ένας τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση και ο δεύτερος σε σταθερή, ανέφεραν ΜΜΕ του Χονγκ Κονγκ. Εκτός από τους δυο σοβαρά τραυματίες, άλλες τρεις χορεύτριες ανέφεραν μικροτραυματισμούς. Η μια αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι άλλες δυο ήταν σε κατάσταση σοκ. Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στο συγκρότημα τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη Τρίτη, ο Frankie Lui, μέλος των Mirror, έπεσε από τη σκηνή ενώ μιλούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ