Σοκ: Ο διοικητής της ΕΥΠ παραδέχεται ότι παρακολουθούσε δημοσιογράφο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραδέχθηκε ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων την παρακολούθηση του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη! «Μας το ζήτησαν ξένες υπηρεσίες», φέρεται να είπε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Όποιος παρακολούθησε τον δημοσιογράφο Κουκάκη, προσπάθησε να παρακολουθήσει και τον Ανδρουλάκη», του απάντησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ ο Παύλος Πολάκης

Ο Θ. Κουκάκης τέθηκε υπό παρακολούθηση γιατί ερευνούσε τα δάνεια των εφοπλιστών που διέγραψε σκανδαλωδώς η Τράπεζα Πειραιώς, υπογράμμισε ο Παύλος Πολάκης του είπε: «εσύ το έχεις το Predator».

Μάλιστα κατήγγειλε ότι και ο ίδιος παρακολουθείται («ακόμη και το ψαροντούφεκό μου» είπε χαρακτηριστικά) και σχολίασε ότι «από την εποχή του πατέρα Μητσοτάκη που ο Μαυρίκης έμπαινε με καμπαρντίνα στα ΚΑΦΑΟ, φτάσαμε στον υιό Μητσοτάκη με το Predator».

«Πως εξηγείται ότι μόλις ο Θ. Κουκάκης αντιλαμβάνεται πως παρακολουθείται, διακόπτεται η νόμιμη παρακολούθηση του και να ξεκινά η παρακολούθηση μέσω Predator;», ρώτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Κατρουγκαλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ