Το πρωτοσέλιδο του Κυριακάτικου Documento

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο «κοριός» του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Χρήστος Μαυρίκης, αποκαλύπτει στο Documento της Κυριακής σκοτεινές ιστορίες του παρελθόντος ενώ μονοπωλεί ένα ακόμα σκάνδαλο υποκλοπών με πρωθυπουργό Μητσοτάκη.

Εκβιασμοί, απαγωγές που βαφτίστηκαν προστασία και λεπτομερείς περιγραφές για το πώς παγιδεύονταν τα τηλέφωνα κομμάτων και εφημερίδων.

BB19CB87 8714 4D40 BF71 E01FFA3CB792

Με αφορμή όσα δυσώδη συμβαίνουν με την παρακολούθηση του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, και την απόπειρα παγίδευσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, εκφράζει βεβαιότητα για την επιρροή που άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η κουλτούρα παρακολούθησης που χαρακτήρισε την πολιτική πορεία του πατέρα του.

«Σας έκανε εντύπωση ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν να πάρει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ;» ρωτήσαμε τον Χρ. Μαυρίκη και εκείνος απάντησε: Αυτό έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου και βρέθηκε κατηγορούμενος όταν έγινε γνωστό ότι γίνονταν υποκλοπές. Τώρα, μάλλον, δεν θα φανούν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα μπορούν να φανούν…».

Και ακολούθησε το εξής ερώτημα: «Τον είχατε γνωρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη;». «Τον είχα προλάβει παιδί. Τον πήγαιναν στον Παρνασσό να κάνει σκι και είχα πάει κι εγώ μια φορά μαζί. Αλλά το παιδί δεν στροφάριζε..».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ