Έφυγε απο τη ζωη 25χρονη νοσηλεύτρια στην Κυπρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο της 25χρονης Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου, η οποία έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Θρήνος για τον ''Χαμό'' της Ελευθερίας-''Έσβησε'' η 25χρονη ΝοσηλεύτριαΗ άτυχη 25χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε νοσηλευτήριο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο εδώ και ένα χρόνο.

Θρήνος για τον ''Χαμό'' της Ελευθερίας-''Έσβησε'' η 25χρονη ΝοσηλεύτριαΗ κηδεία της Ελευθερίας Τσούκκα έγινε σήμερα, Παρασκευή από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου η ώρα 4.30, όπου οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο.

Ο πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως η Ελευθερία είχε ολοκληρώσει το τρίτο έτος σπουδών της στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου μας.

«Παρά τις αντιξοότητες που βίωσε στη ζωή της, ήταν μια μαχήτρια που πάλεψε για την οικογένεια και τη ζωή της και ήθελε πάντα να προσφέρει στους συνανθρώπους της», ανέφερε.

Σε αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι της 25χρονης μιλάνε για έναν άνθρωπο χαμογελαστό, δυνατό και ντόμπρο.

Θρήνος για τον ''Χαμό'' της Ελευθερίας-''Έσβησε'' η 25χρονη ΝοσηλεύτριαΘρήνος για τον ''Χαμό'' της Ελευθερίας-''Έσβησε'' η 25χρονη Νοσηλεύτρια

reporter.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ