Αδιανόητο! Από κινητό γυναίκας με την οποία δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα οι αρχές εστάλη το μήνυμα παγίδευσης στον Ανδρουλάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής που απάντησε στην κλήση του Magazine το πρωί της Πέμπτης, ακουγόταν αναστατωμένη. Από τον δικό της αριθμό κινητού τηλεφώνου είχε σταλεί στον Νίκο Ανδρουλάκη το SMS-δόλωμα, με το οποίο άγνωστοι προσπάθησαν να μετατρέψουν το κινητό του στον τέλειο κοριό.

Το μήνυμα, που στάλθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, έγραφε, «Να δούμε λίγο σοβαρά το θέμα φίλε, έχουμε να κερδίσουμε» και συνοδευόταν από ένα λινκ, το οποίο ο Ανδρουλάκης λέει ότι δεν πάτησε. Η απόπειρα μόλυνσης του κινητού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών στην Ελλάδα, είχε ξεκινήσει από το κινητό μιας ανώνυμης γυναίκας.

Η ίδια δεν είχε ιδέα για όλα αυτά. Όπως είπε στο Magazine, χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια τον συγκεκριμένο αριθμό κινητού, ο οποίος είναι καταχωρημένος στο όνομα του γιου της. Η μόνο επαφή της γυναίκας με τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι οι φορές που τον έχει δει από τον καναπέ του σπιτιού της στα βραδινά δελτία ειδήσεων. Όπως φαίνεται, εκείνοι που προσπάθησαν να παγιδεύσουν το κινητό του αρχηγού του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα, το έκαναν χρησιμοποιώντας μία τυχαία συνδρομήτρια, στα απεσταλμένα μηνύματα της οποίας δεν εμφανίστηκε ποτέ το SMS-δόλωμα.

Υπάρχει κάτι ακόμη, που μοιράστηκε η γυναίκα πριν κλείσει κάπως βιαστικά το τηλέφωνο. Η δημόσια καταγγελία του Ανδρουλάκη και η κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς του στον Άρειο Πάγο έγιναν το πρωί της περασμένης Τρίτης. Το Magazine συνομίλησε με τη γυναίκα δύο 24ωρα αργότερα. Έως τότε, όπως εξήγησε η ίδια, καμία υπηρεσία ασφαλείας δεν είχε επικοινωνήσει μαζί της – έστω άτυπα – για μια υπόθεση που προκαλεί τριγμούς στην κεντρική πολιτική σκηνή. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ