Έκθεση – σοκ στη Σερβία αποκαλύπτει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από την συμμορία Κλίντον – Μπλερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο σφαγέας Κλίντον έριξε βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου και στους αμάχους Σέρβους; Τρομερά τα ευρήματα έκθεσης καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Ρώμης…

Ένα νέο σκάνδαλο ξεσπά στη Σερβία, το οποίο σίγουρα δεν θα συμβάλει στην προσέγγιση της χώρας με το ΝΑΤΟ και στην ένταξη στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Όλα τα σερβικά ΜΜΕ συζητούν το συμπέρασμα της έκθεσης της Ρίτας Τσέλι, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Ρώμης, η οποία ανακοίνωσε την ανακάλυψη ουρανίου – 238 που χρησιμοποιήθηκε σε πυρομαχικά απεμπλουτισμένου ουρανίου του ΝΑΤΟ στους ιστούς δύο Σέρβων 500 φορές υψηλότερα από τον συνήθη κανόνα.

144638C8 7F46 4463 BD8F E03FF1C495F6
Έριχναν πυρηνικά σε αμάχους Σέρβους και πανηγύριζαν με διθυραμβικά πρωτοσέλιδα!

Μία από τους εξεταζόμενους είναι κάτοικος Βελιγραδίου, η Ksenia Tadic, η οποία δεν έφυγε από την πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού. Αυτό αποδεικνύει ότι οι δηλώσεις της ηγεσίας του ΝΑΤΟ για τη χρήση τέτοιων πυρομαχικών «Απεμπλουτισμένου ουρανίου» μόνο κατά στρατιωτικών στόχων στις περιοχές της πρώτης γραμμής αποδείχθηκαν ψέματα.

«Έχουν δηλητηριάσει τις επόμενες 60 γενιές μας» Δηλώνουν πλέον εξοργισμένοι οι Σέρβοι, τα μεγάλα θύματα της πρώτης σφαγής στην Ευρώπη μετά την γενοκτονία του κυπριακού Ελληνισμού από τους Τούρκους.

Πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ