Καταγγελία για την ΕΥΔΑΠ: Ξεκίνησε τη λεηλασία των διαθεσίμων της εταιρείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζεται να μοιράσει μέρισμα, ενώ έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να φύγει από το Υπερταμείο, το οποίο και διόρισε τα μέλη του Δ.Σ.

Με αφορμή την είδηση για τη διανομή μερίσματος στην ΕΥΔΑΠ μετά από σημερινή εισήγηση του διευθύνοντα συμβούλου Χάρη Σαχίνη προς το ΔΣ της εταιρείας, η οποία θυμίζουμε παρανόμως μένει υπό τον έλεγχο του Υπερταμείου, ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε κάνοντας λόγο για «λεηλασία» και «σχεδιαζόμενη κλοπή».

nb eggrafo merisma eydap
Απόσπασμα από την εισήγηση

Ο Νίκος Παππάς τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο Χρήστος Γιαννούλης αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, έκαναν σχετικά την εξής δήλωση:

«Η αντισυνταγματική διοίκηση της ΕΥΔΑΠ διάλεξε έναν επικίνδυνο δρόμο. Με την καθοδήγηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεκίνησε τη λεηλασία των διαθεσίμων της εταιρείας. Ετοιμάζεται να μοιράσει μέρισμα, ενώ έχει κριθεί από το ΣτΕ ότι η ΕΥΔΑΠ πρέπει να φύγει από το Υπερταμείο, το οποίο και διόρισε τα μέλη του Δ.Σ. Οι φανατικοί των ιδιωτικοποιήσεων συμπεριφέρονται ως άρπαγες. Αν προχωρήσουν θα έχουν επιλέξει να τεθούν όχι μόνο στην κρίση του ελληνικού αλλά και της ελληνικής δικαιοσύνης. Αυτή η σχεδιαζόμενη κλοπή δε θα περάσει».

«Η διανομή μερισμάτων δημιουργεί στην αγορά, θετική εικόνα για την Εταιρεία και προσελκύει νέους επενδυτές. Συνιστά απόδοση της επένδυσης του μετόχου και ενισχύει την τιμή της μετοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ αιτιολογώντας την την απόφασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ