Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου, 2024

Σφαγή Σέρβων ετοίμαζαν οι Κοσοβάροι! Ο Βούτσιτς προαναγγέλει πόλεμο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες για προετοιμασία σφαγής Σέρβων από τους Κοσοβάρους.

Η κυβέρνηση του Κοσσυφοπεδίου δήλωσε ότι από αύριο τίθεται σε ισχύ νέος νόμος για τις ταυτότητες και τις πινακίδες των οχημάτων. Όλοι όσοι, συμπεριλαμβανομένων των Σέρβων που ζουν στο Κοσσυφοπέδιο, θα πρέπει να έχουν ταυτότητες και πινακίδες Κοσσυφοπεδίου.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα ζητήσουμε ειρήνη και θα το κάνουμε, αλλά θα σας διαβεβαιώσω: δεν θα υπάρξει παράδοση και η Σερβία θα κερδίσει. Εάν προσπαθήσουν να αρχίσουν να διώκουν Σέρβους, να εκφοβίζουν τους Σέρβους, να σκοτώνουν Σέρβους Θα κερδίσω!»

8C8CF221 2A51 48FC 8AB9 98BC631C1AC8

Αυτά είπε ο Σέρβος πρόεδρος στο διάγγελμα του πριν από λίγα λεπτά. Πληροφορίες από τη Σερβία θέλουν τον στρατό τον Κοσσοβάρων να ήταν έτοιμος να επιτεθεί στο βόρειο τμήμα της χώρας όπου η συντριπτική πλειοψηφία είναι Σέρβοι. Τις τελευταίες ώρες ισχυρές δυνάμεις του σερβικού στρατού και των ειδικών δυνάμεων, ετοιμάζονται να εισβάλλουν στο Κοσσυφοπέδιο.

Παράλληλα ο Σέρβος πρόεδρος διέψευσε ότι ο στρατός της Σερβίας έχει εισβάλει στο έδαφος του Κοσόβου, όμως είναι σίγουρο ότι ισχυρές δυνάμεις του σερβικού στρατού βρίσκονται μία ανάσα από τα σύνορα..

Νωρίτερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι εάν ξεκινήσει μια σύγκρουση μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου, δεν θα υπάρξει άμεση επέμβαση από την πλευρά τους. Δήλωση που ανοίγει τον δρόμο για σερβική επέμβαση.

Ο σερβικός πληθυσμός του Κοσσυφοπεδίου και στα Μετόχια (Ντουκαγίνι) άρχισε να χτίζει οδοφράγματα – πληροφορίες για τραυματίες από τη σερβική πλευρά στο σημείο ελέγχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ