Το ξέσπασμα της μητέρας της 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον αστυνομικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγο πριν τις 10:00 πέρασε την πύλη του δικαστικού μεγάλου Μυτιλήνης ο 53χρονος αστυνομικός-προπονητής βόλεϊ που συνελήφθη στη Λέσβο για βιασμό ανήλικης.

Ζήτησε από τον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί (την Τρίτη), καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει δικηγόρο μιας και φέρεται να αποχώρησε χθες από την υπεράσπισή του.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του 53χρονου στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Οι γονείς της 14χρονης βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο, με κόσμο που φώναζε «σκύλε» προς τον αστυνομικό, να τους συγκρατεί και τη μητέρα της κοπέλας να ξεσπά προσπαθώντας να κινηθεί προς το μέρος του 53χρονου φωνάζοντας:

«Αφήστε με», «το μωρό μου», «το μωρό μου τι σου’ κανε γ@μ@ το μπελά μου», «τι σου ‘κανε παιδεραστή».

Λίγο αργότερα, η μητέρα της ανήλικης κοπέλας κλαίγοντας μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να τον σκοτώσω ήθελα» και τόνισε ότι ένιωσε μίσος μόλις τον είδε. «Να με αφήσουν να μπω μέσα θέλω» , σχολίασε ακόμα.

Επιβεβαίωσε ότι του είχε εμπιστοσύνη και πως κατάλαβε πως κάτι τρέχει βλέποντας μηνύματα στο κινητό της κόρης της. «Την εκβίαζε, την απειλούσε, τη χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή δεν έκανε αυτά που ήθελε εκείνος».

Ο πατέρας της 14χρονης από την πλευρά του χαρακτήρισε τον 53χρονο «μεγάλο κτήνος»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ