Σάλος ξαφνικά με τον Κατερινοπουλο στα καναλια – Τι απάντησε ο ίδιος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος εχει ξεσπάσει με τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να έκανε ένα άστοχο σχόλιο απο τον αέρα του Star, για τις γυναίκες που πέφτουν επανειλημμένα θύματα κακοποίησης από τους συζύγους τους.

«Ζούμε σε μία πατριαρχική κοινωνία, όπου ορισμένοι έχουν την αντίληψη ότι οι γυναίκες είναι κτήμα τους», είπε στην αρχή. Στην ερώτηση που δέχτηκε«γιατί ορισμένες δεν εγκαταλείπουν τους θύτες» ο κ. Κατερινόπουλος απάντησε: «Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν».

Ωστόσο, όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις – όπως για παράδειγμα η 41χρονη στη Ζάκυνθο- όπου τα θύματα απομακρύνονται από τον σύντροφό τους και απευθύνονται στις αρχές, χωρίς όμως τελικά να βρίσκουν επαρκή προστασία. Σημειώνεται ότι η 41χρονη υπέβαλλε μήνυση για δεύτερη φορά κατά του 49χρονου, ο οποίος τελικά την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, όταν έμαθε ότι τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Επιπλέον, πολλές γυναίκες που επιχειρούν να διαφύγουν από ένα τέτοιο περιβάλλον, πέφτουν θύματα εκβιασμού και δέχονται απειλές ακόμα και για την ζωή των παιδιών τους.

Μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δήλωσή του, ο κ. Κατερινόπουλος έκανε λόγο για αήθη επίθεση εναντίον του, με στόχο να πλήξουν την υπόληψή του. Ο ίδιος διευκρινίζει:

Επειδή κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από τοποθέτηση μου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονίας στην  Κρήτη και όποιος το ακούσει σχηματίζει την εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών Θέλω να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την αήθη και εκ του πονηρού επίθεση εναντίον μου από κάποιους που πιθανόν να εκτελούν “”διατεταγμένη Υπηρεσία””

Καθαρός ουρανός Αστραπές δεν Φοβάται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ