Σάλος με την επίθεση του Στάθη Δρογωση στον Κωστα Μπακογιάννη: Έκανε μια τρύπα στο νερο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε σχόλιο του στο διαδίκτυο ο Στάθης Δρογώσης αναφερει:

Επί 2,5 χρόνια ο δήμαρχος φτιάχνει την Πανεπιστημίου και το Σύνταγμα…Είδατε την καινούρια πλατεία; Δεν ξέρω μπορεί να είμαι υπερβολικός αλλά νομίζω ότι έκανε μια τρύπα στο νερό…Για να μην πω τίποτα άλλο…

Οι αντιθέσεις στο διαδίκτυο για την νεα εικόνα της Αθήνας.

https://twitter.com/marka2_/status/1554110336877330434?s=21&t=URYeUqlIFsPcyczMFjGBvA

https://twitter.com/marka2_/status/1554062339732905984?s=21&t=URYeUqlIFsPcyczMFjGBvA

Ενώ σε πρόσφατο άρθρο με τίτλο “Μπακογιάννειος αθηναϊκή παρακμή” του newsbreak.gr διαβάζουμε τα εξής για την κατάσταση στο δημο Αθηναίων:

Η λέπρα του γκράφιτι περικυκλώνει την Ακρόπολη. Η οδός Τριπόδων στην Πλάκα είναι η αρχαιότερη της Ευρώπης και φέρει το ίδιο όνομα από την εποχή του Περικλή.

Κοιτάξτε την κατάντια της στις φωτογραφίες 2, 3 και 4. Δείτε και την οδό Σχολείου, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον Ιερό Βράχο (φωτό 5 & 6).

nb keimeno bakogiannis2
φωτογραφία 2
nb keimeno bakogiannis3
φωτογραφία 3
nb keimeno bakogiannis4
φωτογραφία 4
nb keimeno bakogiannis5
φωτογραφία 5
nb keimeno bakogiannis6
φωτογραφία 6

Η μίνι περιήγησή μας στον εκβαρβαρισμό του άστεως της θεάς Αθηνάς ολοκληρώνεται με την οδό Βύρωνος (συνδέει την Πλάκα με τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου), όπου στις φωτογραφίες 7 και 8 βλέπουμε τα έργα των πνευματικών απογόνων κάθε βαρβάρου που διαγούμιζε τον τόπο κατά το πέρασμα των χιλιετιών.

Η δημαρχία Μπακογιάννη θα μείνει στην Ιστορία για τον… μεγάλο περίπατο που πήγαν η ασφάλεια, η αισθητική και η ποιότητα ζωής στην πρωτεύουσα.

nb keimeno bakogiannis7
φωτογραφία 7
nb keimeno bakogiannis8
φωτογραφία 8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ