Αυτό που έπαθε στην Κεφαλλονιά ο Μητσοτακης δεν εχει προηγούμενο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την εντύπωση ότι ήθελε να τελειώσει γρήγορα η ενημέρωση για το έργο του οδικού άξονα που συνδέει τo Aργοστόλι με τον Πόρο έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νησί.

Ο πρωθυπουργός έδειχνε μπουχτισμένος, έπιανε το κεφάλι του και κοιτούσε προς άλλες κατευθύνσεις, ενώ υποτίθεται παρακολουθούσε την παρουσίαση για την αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης.

Ποιος ξέρει τι μπορεί να είχε στο μυαλό του; Πιθανόν να σκεφτόταν ότι θα προτιμούσε να κάνει μια βουτιά στις παραλίες της Κεφαλονιάς, αφού μόλις πάτησε το πόδι του στο νησί, σημείωσε ότι έχει περάσει εκεί πολλά καλοκαίρια κάνοντας διακοπές.

Παρόμοια ήταν η διάθεσή του και κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας, όπου συνομίλησε με τη τη διοίκηση και εργαζόμενους οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στα αιτήματα των εργαζομένων για προσλήψεις και μονιμοποίηση τωνσυμβασιούχων, ο πρωθυπουργός φάνηκε να ακούει μηχανικά όσα του έλεγαν και στη συνέχεια, ευχαρίστησε και έφυγε.

«Ήθελα να έρθω εδώ για να διαπιστώσω ο ίδιος τις αδυναμίες, γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα ελλείψεις. Θέλω να ευχαριστήσω, στο δικό σας πρόσωπο, όλους τους εργαζόμενους για το μεγάλο βάρος το οποίο σηκώσατε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και για ένα νοσοκομείο περιφερειακό σε μια περιοχή που έχει μεγάλη τουριστική κίνηση», σημείωσε σε δηλώσεις του Κυριάκος Μητσοτάκης και έδωσε νέες υποσχέσεις για τη ΜΕΘ, την αναμόρφωση του τμήματος επειγόντων περιστατικών και για την ψυχιατρική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ