Ο Συριζα προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για το πλαστό έγγραφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τάνια Καραγιάννη, αφορμή είναι «ένα έγγραφο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media με δήθεν οδηγίες για τις αναρτήσεις σχετικά με τις γυναικοκτονίες και φέρει δήθεν την υπογραφή του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα».

Πρωτοφανής υπόθεση πλαστογραφίας με δήθεν επιστολή Τσίπρα υπέρ των αλλοδαπών δολοφόνων γυναικών!

Έβαλαν μέχρι και αριθμό πρωτοκόλλου της Βουλής!

Μία απίστευτη υπόθεσή μαύρης προπαγάνδας καλείται πλέον να διερευνήσει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μία πλαστογραφία η οποία μάλιστα φέρει και αριθμό πρωτοκόλλου της Βουλής των Ελλήνων, γεγονός που καθιστά το αδίκημα εξαιρετικά σοβαρό.

4B21C693 20CA 4867 8A77 BA7999B77903
Η πλαστή επιστολή όπως κυκλοφόρησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην πλαστή επιστολή φέρεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, να δίνει εντολές σε ομάδα του ΣυΡιζΑ στα social media, να μην ασχοληθούν με τις περιπτώσεις γυναικοκτονιών στις οποίες δράστες είναι αλλοδαποί!

Μπορεί να φαντάζει ως μία χοντροκομμένη γκεμπελική πλαστογραφία, που είναι δύσκολο να την πιστέψει κάποιος, τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πλαστή «αφίσα του ΣυΡιζΑ» που είχε κυκλοφορήσει μετά από το φρικτό έγκλημα του Πακιστανού στην Πάρο, ο οποίος άφησε την ατυχή Μυρτώ ανάπηρη. Στην αφίσα υποτίθεται ότι η νεολαία του ΣυΡιζΑ καλούσε σε εκδήλωση υπέρ του Πακιστανού! Γεγονός φυσικά που ήταν απολύτως ψευδές. Και όμως, αυτή η αφίσα κυκλοφορεί ακόμα και σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρότι έχουν κατατεθεί μηνύσεις.

Να δούμε εάν σε αυτή την περίπτωση, όπου η πλαστογραφία είναι πολύ σοβαρότερη, θα βρεθούν οι ένοχοι…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ