Ακριβότεροι έως 172% οι νέοι λογαριασμοί ρεύματος: Bonus 90 νέες “τζιπάρες” παρήγγειλαν τα “μεσαία” Golden Boys Τα ψιλά γράμματα που πρέπει να προσέχετε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως μάθαμε, τα “μεσαία” γαλάζια στελέχη εταιρίας, ζήλεψαν τις λιμουζίνες με τους σοφέρ της ΔΕΗ, οι οποίες πληρώθηκαν από το κοινωνικό μέρισμα που καταργήθηκε το 2019 και τις 2 μοναδικές στην Ελλάδα Lamborghini που παράγγειλαν δυο εκ των ιδιωτών παρόχων και έκαναν ένα ακόμη bonus για τον εαυτό τους, όχι μια, όχι δύο, αλλά 90 “τζιπάρες” πολυτελείας για να ζήσουν κι αυτοί το όνειρό του. Θα αναρωτηθείται αν το αξίζουν; Φυσικά, και με το παραπάνω, αφού κατάφεραν έναν ολόκληρο λαό 11 εκατομμυριών να πληρώνει το ρεύμα 400 φορές πάνω από το κόστος και να μην ανοίγει ρουθούνι, είναι επιτυχία.

Στην τρίτη διαδοχική αύξηση στα σταθερά προγράμματα προχώρησε από 1 Αυγούστου και η ΔΕΗ.

Πρόκειται για αύξηση σοκ έως 172% που αφορά τους νέους πελάτες που θα επιλέξουν από 1η Αυγούστου τα προγράμματα myHomeOnline και myHomeEnter. Τα προγράμματα τα οποία ήταν το τελευταίο καταφύγιο για όσους ήθελαν να αποφύγουν την ρήτρα αναπροσαρμογής και ήταν η πιο ανταγωνιστική τιμή από όλους τους παρόχους.

  • Συγκεκριμένα, η τιμή της κιλοβατώρας στο myHomeOnline «σκαρφαλώνει» από το 0,229 ευρώ στο 0,539. Η τιμή για όσους πελάτες έχουν νυχτερινό μετρητή, αυξάνεται από 0,176 ευρώ/kwh σε 0,480 ευρώ/kwh. Πρόκειται για αύξηση 135% και 172% αντίστοιχα.
  • Το myHomeEnter διαμορφώνεται πλέον από 0,245 ευρώ/khw σε 0,561/khw τη μέρα και από 0,18 ευρώ/kwh σε 0,485/kwh τη νύχτα. Πρόκειται για αύξηση 129% και 169% αντίστοιχα.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν αυξημένη προσοχή κατά την επιλογή προϊόντος από τον πάροχο της προτίμησής τους προκειμένου να μη βρεθούν χαμένοι όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής των ποσών για το ρεύμα που έκαψαν… στα σπίτια τους. Νοικοκυριά κι επιχειρήσεις οφείλουν να γνωρίζουν τις πέντε αλλαγές στη λιανική ρεύματος που καθιέρωσε το νέο κυβερνητικό θεσμικό πλαίσιο, το οποίο ήδη έχει τεθεί σε ισχύ εδώ και τρεις ημέρες και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Ιουλίου του 2023.

Τα ψιλά γράμματα Διαβάστε την συνέχεια 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ