Τι έδειξε η νεκροψία για το θάνατο του Γιάννη Βεζυρόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγο εγινε η νεκροψία-νεκροτομή του 54χρονου ψαροντουφεκά Γιάννη Βεζυρόπουλου, που άφησε χθες την τελευταία του πνοή ενώ είχε βουτήξει σε περιοχή στο Ληξούρι, στην Κεφαλονιά.

Τον 54χρονο γιο του θρυλικού βοσκού των Ιμίων, ο οποίος είχε βουτήξει στον Γερογόμπο, σε βάθος 35 μέτρων με τη βοήθεια κομπρεσέρ, είδε ξαφνικά να επιπλέει νεκρός στην επιφάνεια, ο 22χρονος συνάδελφός του ο οποίος βρισκόταν στο καΐκι.

567657

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής, ο 54χρονος δύτης κατέληξε από πνιγμό.

Όπως κατέθεσε ο 22χρονος βοηθός του, είδε ξαφνικά το σώμα του Γιάννη Βεζυρόπουλου να επιπλέει στο νερό. Αμέσως ειδοποίησε το Λιμενικό και ο δύτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο βοηθός κατέθεσε ότι από το σημείο πέρασαν τρία σκάφη τα οποία μπορεί να είχαν κόψει τον σωλήνα παροχής οξυγόνου, ωστόσο η πραγματογνωμοσύνη από το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς έδειξε ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και ο σωλήνας δεν είχε κοπεί.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Βεζυρόπουλος ήταν ένα από τα έξι παιδιά του «βοσκού των Ιμίων», Αντώνη Βεζυρόπουλου, ο οποίος για 20 χρόνια διατηρούσε 40 κατσίκες στις δύο νησίδες.

111

Ο Αντώνης Βεζυρόπουλος άφησε πέρσι την τελευταία του πνοή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ