Εντοπίστηκε στη Σαρωνίδα η 45χρονη Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντοπίστηκε στη Σαρωνίδα η 45χρονη Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις 25 Ιουλίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Αττικής.

Για την 45χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία εξαφανίστηκε όταν ξεκίνησε να πάει στη δουλειά της, είχε εκδοθεί Silver Alert, με την οικογένειά της να εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

Τελικά, η 45χρονη κάλεσε η ίδια την αστυνομία και κατήγγειλε ότι την απήγαγαν και τη βίασαν σε περιοχή της Σαρωνίδας. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης μιλώντας στο protothema.gr, η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο:

«Κάλεσε η ίδια την αστυνομία και έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και την βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε κι εμείς. Έχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει την πάντα» σημείωσε.

Τα προβλήματα υγείας

Η Αγγελική-Ειρήνη Καπετανάκη αναχώρησε από το σπίτι της το πρωί της 25ης Ιουλίου προκειμένου να πάει στην εργασία της, στην οδό Πατησίων. Σύμφωνα με τους οικείους της, τίποτα δεν προμήνυε την εξαφάνισή της. Η 45χρονη πήρε μαζί της μία μικρή σκούρα τσάντα, άνοιξε την πόρτα κι έφυγε και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο πατέρας της με τον οποίο διαμένει τα τελευταία χρόνια, μόλις αντιλήφθηκε ότι η κόρη του αργούσε να φτάσει στο σπίτι, άρχισε να την αναζητά σε μέρη που σύχναζε χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος ανησυχούσε για το παιδί του γιατί η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πιστεύει ότι η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από ένα χρόνο η γυναίκα είχε βάλει άθελά της φωτιά στο σπίτι της, το οποίο είχε καεί ολοσχερώς. Γεγονός που της είχε στοιχίσει αρκετά, με τον πατέρα της να βρίσκεται στο πλευρό της και να τη φροντίζει για να το ξεπεράσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ