Σάλος με τις αναρτήσεις του Μαγιορκινη απο τις παραλιες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για μήνες ολόκληρούς ακούγαμε το μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να μιλάει για την επικινδυνότητα της νόσου Covid-19 και να αποφασίζει με τους συναδέλφους του αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας. Ακούγαμε την επιτροπή να υποστηρίζει ότι για την μεγάλη διασπορά ευθύνονται οι νέοι που διασκεδάζουν στα μπαρ, με την κυβέρνηση να κατεβάζει ρολά στην εστίαση, να απαγορεύει την είσοδο των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, να επιβάλλει σκληρά πρόστιμα σε όσους πήγαιναν μέχρι το περίπτερο χωρίς μάσκα.

Με το βλέμμα καρφωμένο στις εισπράξεις από τα έσοδα που επιφέρει ο τουρισμός, η κυβέρνηση προχώρησε στην άρση όλων των μέτρων, πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος φέτος. Τα κρούσματα ανέβηκαν κατακόρυφα και ξαφνικά ο κ. Μαγιορκίνης, ο επιστήμονας και καθηγητής Επιδημιολογίας, βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι έπεσε από τα σύννεφα. Ο άνθρωπος ο οποίος πληρώνεται για να αποφασίζει για κρίσιμες αποφάσεις δήλωσε… αιφνιδιασμένος από τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού.

294068042 10158516492641856 1447090954796087465 n

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γκίκας Μαγιορκίνης τις τελευταίες ημέρες, προχωράει σε απίστευτες αντιεπιστημονικές αναρτήσεις, ειρωνευόμενος την έντονη ανησυχία των πολιτών για την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

FZJQ5m5WIAAIm0Q

Και ενώ ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 355 νεκρούς μέσα σε μια εβδομάδα, ο Μαγιορκίνηςσυνεχίζει ακάθεκτος, γράφοντας χλευαστικά σχόλια για την υποπαραλλαγές της Όμικρον, τους τουρίστες και τα… κατσίκια που ανεβαίνουν σε ξαπλώστρες.

Αν δεν τον μαζέψει κάποιος γρήγορα, πολύ φοβόμαστε ότι σε λίγους μήνες, όταν οι τουρίστες θα έχουν φύγει, ο ελληνικός λαός θα είναι αντιμέτωπος ξανά με αυτόν τον επιεικώς φαιδρό τύπο, ο οποίος θα κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες να τηρήσουν τα νέα μέτρα προστασίας. Εκτός αν ο ίδιος επιδίδεται σε αυτό το κακόγουστο και προσβλητικό χιούμορ επειδή γνωρίζει ότι η «αποστολή» του έχει ολοκληρωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ