Τάκης Θεοδωρικάκος: Πανηγυρίζει στο Twitter επειδή οι Σκοπιανοί συνέλαβαν τον Πακιστανό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει στο Twitter όπως συνηθίζει επειδή οι Σκοπιανοί συνέλαβαν τον Πακιστανό. Θα έπρεπε να αναλάβει τις ευθύνες του για την παροιμιώδη αποτυχία, να συλλάβει τον Πακιστανό, όσους τον έκρυβαν και όσους τον βοήθησαν να φύγει.

Ο πακιστανός δολοφόνος του 17 χρόνου παιδιού, της Νικολέτας, όχι μόνο βοηθήθηκε από συνεργούς του, αλλά κατάφερε να διασχίσει ανενόχλητος την μισή Ελλάδα και να περάσει ακόμα και τα σύνορα εξευτελίζοντας ολόκληρο το ελληνικό κράτος.

Ο διασυρμός ολοκληρώνεται καθώς οι Σκοπιανοί κατάφεραν να τον συλλάβουν αφού είχε περάσει τα σύνορα! Σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες μάλιστα, αφού ο δολοφόνος της Νικολέτας είχε ενσωματωθεί σε γκρουπ μεταναστών. Φαίνεται όμως ότι οι Σκοπιανοί ελέγχουν πολύ καλύτερα τους παράνομους μετανάστες στο έδαφος τους, από ότι κάνουμε εμείς.

Μέχρι αυτή τη στιγμή μάλιστα δεν έχει ανακοινωθεί ούτε μία σύλληψη αναφορικά με τους συνεργούς του Πακιστανού που του προσέφεραν άσυλο και βοήθεια για να διασχίσει την μισή Ελλάδα αλλά ακόμα και να περάσει τα σύνορα!

Φυσικά μην περιμένετε από τα μεγάλα ΜΜΕ να θέσουν αυτά τα αυτονόητα ερωτήματα στον υπουργό προστασίας του πολίτη. Είπαμε ότι ο τύπος στην Ελλάδα στην μεγάλη πλειοψηφία έχει μετατραπεί σε επικοινωνιακό βραχίονα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ