Διαψεύδει ο πρωθυπουργός ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Ανδρουλάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πλήρη αποδρομή και βέρτιγκο φαίνεται ότι βρίσκεται η κυβέρνηση, συμπαρασύροντας έτσι και τα φιλικά τις μία. Η άλλη εξήγηση είναι ότι φιλικά ΜΜΕ που τόσο καιρό αποθέωναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τώρα που δίνουν μια κλωτσιά για να φύγει γρηγορότερα.

Αποστάσεις από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής» παίρνουν κυβερνητικοί κύκλοι, σχολιάζοντας το αυριανό πρωτοσέλιδο του εντύπου που θα κυκλοφορήσει με φερόμενες δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποκαλύπτει η LIFO.

Πηγές από το Μαξίμου μεταφέρουν πως ουδέποτε έχει γίνει δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα» on the record και πως όσα έχει να πει για την υπόθεση, θα τα πει στη δημόσια δήλωσή του τη Δευτέρα.

A601FCAB AD0C 4407 B30C CEB823155C50
Το επίμαχο πρωτοσέλιδο, που διαψεύδεται πριν καν κυκλοφορήσει!

Κατά το πρωτοσέλιδο ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να έχει δηλώσει: «Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη», κάνοντας λόγο για «μέγα και ασυγχώρητο λάθος» για το οποίο «δεν είχε ενημερωθεί».

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές έλεγαν πως ο πρωθυπουργός δεν θα περιμένει την επανέναρξη της Βουλής για να τοποθετηθεί επί των πρόσφατων ραγδαίων εξελίξεων, που οδήγησαν στις παραιτήσεις των κ.κ. Δημητριάδη και Κοντολέων, αλλά θα προχωρήσει σε δήλωση τη Δευτέρα.

Με πληροφορίες από LiFo και ενημέρωση24

ΔΗΜΟΦΙΛΗ