Πρωτοφανής απειλή κατά του Ανδρουλάκη από την κυβέρνηση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενημερώνουν τον Ανδρουλάκη ότι γνωρίζουν προσωπικά του δεδομένα από την παρακολούθηση και τον καλούν να τα δημοσιοποιήσει ο ίδιος!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που ειπώθηκε από τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Ν.Δ., Νίκο Ρωμανό στον ραδιοσταθμό Σκάι σήμερα το πρωί. Μιλάμε για δήλωση που συνιστά ευθεία προειδοποίηση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν πρέπει πραγματικά να έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα στην μεταπολίτευση.

Ο Ρωμανός, μιλώντας στον ρ/σ ΣΚΑΪ και τον Νίκο Ανδρίτσο το πρωί του Σαββάτου 06/08, έκανε λόγο για «νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ» του κ. Ανδρουλάκη, «που δεν έχει τίποτα το παράνομο», ξεκαθαρίζοντας σχετικά με τις παραιτήσεις πως ήταν «οι λανθασμένες ενέργειές τους σε μια νόμιμη επισύνδεση που οδήγησαν σε παραιτήσεις».

Εν συνεχεία, λοιπόν, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ είπε πως και «ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ…» και προχωρώντας τον συλλογισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ