Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στην Ελλάδα: Εκτελεσαν εν ψυχρω οδηγό φορτηγού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός 75χρονου ιδιοκτήτη και οδηγού φορτηγού στη Σάμο, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του. Το φορτηγό που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας, βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Ψιλή Άμμος.

Όμως, επί ώρες τα ίχνη του είχαν χαθεί και φτάνοντας αργά το βράδυ της Πέμπτης, η οικογένειά του (είχε μια κόρη και έναν γιο) κάλεσε την αστυνομία. Μαζί τον έψαχνε και ο γιος του, ο οποίος ήταν αυτός που εντόπισε τον πατέρα του στο έδαφος και πυροβολημένο…

Σύμφωνα με την κόρη του, ο πατέρας της δεν είχε κάποια προστριβή με κανέναν και ήταν αγαπητός στο νησί.

«Αυτός που το έκανε τι είχε στο μυαλό του κανείς δεν ξέρει ακόμα. Περιμένουμε να εντοπιστεί, να φανερωθεί, να μας πούνε, δεν ξέρουμε κι εμείς», είπε σαστισμένη η κόρη του θύματος.

Η αστυνομία έχει κάνει τρεις προσαγωγές για την υπόθεση, ατόμων που είχαν καταγγείλει τον 75χρονο ότι άδειαζε λύματα σε οικόπεδα ιδιοκτησίας τους, με την κόρη του να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί, ενώ εμφανίστηκε ξεκάθαρη ότι δεν υπήρχε κάτι που να ανησυχούσε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 75χρονος οδηγούσε στην περιοχή της Αλυκής και ενώ ήταν εν κινήσει, άγνωστοι άρχισαν να τον πυροβολούν! Προσπάθησε να ξεφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με τους άγνωστους δράστες να τον αρπάζουν και να τον σέρνουν πίσω από το φορτηγό δίνοντάς του τη χαριστική βολή.

Τα όσα περιέγραψε ο Πρόεδρος της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου (όπου διέμενε ο άτυχος άνδρας), Γιώργος Ξαγοράρης, είναι σοκαριστικά:

«Πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο στήθος δύο-τρεις φορές. Μάλλον καραμπίνα. Την πρώτη σφαίρα την έριξαν ενώ οδηγούσε. Φαίνεται δεν την έφαγε καλά, από το παρμπρίζ προστατεύτηκε και πήγε να κατέβει. Και εκεί που κατέβηκε τον άρπαξαν αυτοί και τον έβαλαν πίσω από το φορτηγό και του ρίξαν άλλες δύο. Εν ψυχρώ δολοφονία, εν ψυχρώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ