Ακάθεκτοι συνεχίζουν την ληστεία σε ρεύμα και καύσιμα, αλλά προαναγγέλουν «εξεταστικές»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τί άλλο πια θα ζήσουμε με αυτούς που ψηφισμένοι, κοντά 40% μας κυβερνούν.

Ακάθεκτοι!

Ανακοίνωση του, λεβεντιά καμαρωτή, κυβερνητικού εκπρόσωπου, μας λέει τίάλλο; Ναί στην σύσταση της εξεταστικής των πραγμάτων επίτροπής και μιας …κάποιας άλλης. Οποία η προσφορά! Μεγάλη χάρη μας κάνανε σε εμάς τον λαό! Δηλ. στον εαυτό τους, απαλλάσσοντας μας από την αγωνία αν θα ψαχτεί και βρεθεί το ποιός κρυφάκουγε τον….Ανδρουλάκη, λες και αυτή ήταν η έννοια μας όλη.

Αποφάσισε λοιπόν η αυτοδύναμη κυβερνησάρα μας την σύσταση αυτοδύναμων επιτροπών
που θα εξονυχίσουν τα σχετικά. Όμως ευχής έργον θα ήταν άν η απόφασή της αυτή δεν ελήφθη όταν αποφάσισαν και το τί ακριβώς θα γράφει το μετά την ολοκλήρωση της διερεύνησης τελικό πόρισμα. Αυτοδυναμία είναι αυτή. Άλλωστε η αυτοδύναμη παραπομπή
Παπαγγελόπουλου, και παντός η πάσης που αντιστεκόταν στην αυτοδύναμη κυβερνησάρα, δεν είναι μακριά και οσονούπω θα βγεί. Στο ακροατήριο. Πού αλλού;

Ανακοίνωση αναφέρει πως ο Μητσοτάκης την Δευτέρα θα προβεί σε δηλώσεις σχετικές με την διερεύνηση των τηλεφωνικών υποκλοπών από την Βουλή και κλπ κλπ.

Σκασίλα μας.

Με τους λογαριασμούς ρεύματος γιατί δεν ξεκαθαρίζεται τώρα το μέλλον των μαζών που τους καίει μία σειρά λανθασμένων, αν όχι κάτι άλλο «χείριστον» χειριζομένων σχετικών αποφάσεων της κυβέρνησης;

Με την «ασύμμετρη» τιμή στο βενζινάδικο, στην χονδρική των καυσίμων η απούσα κυβερνησάρα πότε θα ρίξει μια ματιά προθέσεων να μάθει και ο κάθε φουκαράς τί του μέλλει; Τί τί του μέλλει! Τί θα του ξημερώσει.

Η μείζων αντιπολίτευση καλά κάνει και ζητά εκλογές αλλά όχι για τους λόγους
(υποκλοπές τηλεφώνων) που «βλέπει» την ανάγκη.

Διότι αυτό σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει η επιβίωση των μαζών, αλλά άλλα αντ άλλων. Όμως έτσι δεν προχωράει το μείζον αλλά κάτι κομματικά περιστασιακά συμφέροντα. Οι εκλογές πρέπει λοιπόν να διεξαχθούν μήπως και ο ψηφοφόρος κάνει επί τέλους κάτι σωστό αυτήν τη φορά. Αλλιώς αν βγει και τώρα μία πάλι από τα ίδια….. φεύ, και σε τί θα οφελήσουν; Ας γίνει και μια φορά συγκυβέρνηση πολλών, αν όχι όλων των κομμάτων.

Εκεί θα δοκιμαστούν όλοι για όλα.
Οι καιροί που έρχονται κρύβουν μυστικά πολλά και πρέπει να αποφευχθούν τα καταστροφικά. Με ευρεία συναίνεση. Θα γίνει; Σιγά που θα γίνει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ