Ολική κατάρρευση Μητσοτακη: Σφυροκόπημα απο Τσιπρα, Ανδρουλακη, πρέσβεις Αρμενίας-Ουκρανιας και το ξερό του το κεφάλι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσιπρα

Ενώ όλοι περιμένουμε την εμφάνιση του κ. Μητσοτάκη, που από ό,τι φαίνεται όπως κάθε κατηγορούμενος έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί, παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών.

Οι στοχευμένες «διαρροές» για τον Νίκο Ανδρουλάκη, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά το επίσημο έναυσμα που έδωσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του γραφείου τύπου της ΝΔ, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας. Ότι οι αυτουργοί των παράνομων παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος.

Η παρέμβαση του Νίκου Ανδρουλακη

Τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε το κινητό μου τηλέφωνο, την ίδια περίοδο μάλιστα που έγινε απόπειρα παγίδευσης του και με το λογισμικό Predator, που έχει τη δυνατότητα να σε βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο, η κυβέρνηση κατακλύζει με χυδαίες διαρροές τον δημόσιο διάλογο.

Κυκλοφορούν σενάρια εκτός πραγματικότητας εμπλέκοντας τρίτες χώρες ότι τάχα αυτές ζήτησαν την παρακολούθησή μου διασύροντας τη χώρα διεθνώς. Οι Πρέσβεις της Ουκρανίας και της Αρμενίας τους διέψευσαν δημόσια.

Παράλληλα, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους.
Έφτασε στο σημείο ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;

Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης.
Θα επαναλάβω λοιπόν το αίτημα να έρθουν όλα στο φως με διαφάνεια και σεβασμό στους κανόνες της Δημοκρατίας.
Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος με δική του απόφαση πέρασε η ΕΥΠ στην άμεση και αποκλειστική δικαιοδοσία του, ο οποίος άλλαξε το θεσμικό πλαίσιο ώστε να διορίσει τον εκλεκτό του κ. Κοντολέων, οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις:
– Για ποιο λόγο ήμουν υπό παρακολούθηση;
– Ποιοι κατέχουν και για λογαριασμό ποιων χρησιμοποιούν το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα σε βάρος πολιτικών και δημοσιογράφων για να συλλέξουν υλικό εκβιασμού προσώπων;

Η διάψευση της Ουκρανίας

Καταρρέει με πάταγο σύμφωνα με το documentonews.gr η κυβερνητική προσπάθεια μετάθεσης σε τρίτους – και μάλιστα σε κυβερνήσεις άλλων κρατών- των δικών της ευθυνών για την υπόθεση των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Έτσι, μετά την κατηγορηματική διάψευση του Αρμένιου πρέσβη για τις διαρροές του Μαξίμου για εμπλοκή της Αρμενίας στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, ήρθε η σειρά του Ουκρανού πρέσβη στη χώρα μας να διαψεύσει τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για εμπλοκή και της δικής του χώρας.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο twitter, ο Ουκρανός πρέσβης Σεργκίι Σουτένκο, αναφέρει πως η Ουκρανία ποτέ δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο από την ελληνική πλευρά, ενώ αφήνει αιχμές και για την έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, η οποία κατηγορούσε τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις πως με τις πρακτικές τους θέτουν σε κίνδυνο αμάχους.

Η ανάρτηση του Σουτένκο

«Διεθνής οργανισμός κατηγορεί το θύμα του πολέμου για παραβίαση των νόμων του πολέμου. Ξένες υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν την Ουκρανία για υποκλοπή των πολιτών της. Επιτρέψτε μου να το επισημάνω αυτό. Η Ουκρανία ουδέποτε το έχει ζητήσει αυτό από την Ελληνική πλευρά. Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι διαζευγμένοι από την πραγματικότητα. Είναι μια πολύ βολική στιγμή για να αποσπαστεί η προσοχή από το βασικό ζήτημα – τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία. Ρώσοι κατακτητές σκοτώνουν καθημερινά ειρηνικούς Ουκρανούς και καταστρέφουν πόλεις και χωριά της Ουκρανίας».

Η πρεσβεία της Αρμενίας διασύρει την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Προσπαθούν από την κυβέρνηση να εμπλέξουν ακόμη και την Αρμενία σ’ αυτό το βρώμικο παιχνίδι υποκλοπών, μέσω διαρροών σε φιλοκυβερνητικά έντυπα, προκειμένου να βγάλουν από πάνω τους το λεκέ, γράφει ο Κρικόρ Τσακιτζιάνστο politispress.

Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, σε σχόλιο που έκανε σε τηλεφωνική μου επικοινωνία, διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας:

«Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα.

»Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Σε δημοσίευμά της η Καθημερινή το Σάββατο 6 Αυγούστου αναφέρει ότι, κυβερνητικές πηγές διέρρευσαν πως οι χώρες που υπέβαλαν αίτημα στις ελληνικές δικαστικές αρχές και στην ΕΥΠ, για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η Αρμενία και η Ουκρανία.

Ας αιτιολογήσουν τουλάχιστον αυτό το χονδροειδέστατο ψέμα με το οποίο κατασυκοφαντούν την Αρμενία, που είναι μια χώρα φιλειρηνική και παραδοσιακά πιστή σύμμαχος της Ελλάδας.

Τι λόγο είχε να παρακολουθεί η Αρμενία έναν πολιτικό, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της και έχει θέσει υπέρ της πολλές φορές ζητήματα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Επίσης, αρχικά είχαν διαρρεύσει από την κυβέρνηση πως οι χώρες που ζήτησαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν μέλη της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Ούτε η Αρμενία, αλλά ούτε και η Ουκρανία είναι στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

Στην κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών φαίνεται πως βρίσκονται σε τέτοιο πανικό, που κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Εκθέτουν φίλους και παραδοσιακούς συμμάχους, μόνο και μόνο για να καλύψουν τις δικές τους αθλιότητες.

Οφείλει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να βγει και να διαψεύσει επίσημα αυτή τη διαρροή από κυβερνητικές πηγές, όπως επικαλείται η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Δεν μπορεί να αφήνει να αιωρείται αυτή η ρετσινιά κατά της Αρμενίας.

Προφανώς κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι, βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ρήγμα στις στενές σχέσεις των δύο χωρών, επωφελούμενοι τη σύγχυση που επικρατεί στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για υποκλοπές και τις αιφνίδιες παραιτήσεις του διευθυντή του Μαξίμου και του Διοικητή της ΕΥΠ, καταλήγει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Με πληροφορίες απο το tribune.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ